Skip to main content

Sacrificiul, „final de sezon”. Forţat. Serialul iese din grilă, după ce filmările au fost oprite de pandemie

 
Sacrificiul, „final de sezon”. Forţat. Serialul iese din grilă, după ce filmările au fost oprite de pandemie

„Serialul Sacrificiul – Alegerea ajunge la ultimul episod din acest sezon”, anunţă Antena 1 într-un comunicat de presă. Este vorba despre un final de sezon forţat, deoarece filmările producţiei au fost oprite în urmă cu trei săptămâni, din cauza coronavirusului.

Publicitate

Diseară va fi difuzat ultimul episod, filmat înainte ca pandemia să lovească România.

Dacă nu ar fi existat criza de coronavirus, serialul nu şi-ar fi încheiat actualul sezon în această perioadă.

Reamintim că Sacrificiul a fost scurtat şi mutat la altă oră, încă de acum o lună. În ultimele săptămâni a avut doar un episod de 45 de minute, în loc de trei episoade câte erau în mod normal şi a fost difuzat după ora 22:00.

De altfel, serialul produs de Ruxandra Ion nu este singura producţie afectată de coronavirus. Încă de acum o lună au fost suspendate filmările pentru mai multe emisiuni: Next Star sau Chefi la Cuţite (Antena 1); Vlad, Imperiul Leilor sau Las Fierbinţi (Pro TV); Bravo, ai stil! (Kanal D).

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • DODO DODO
  Steluto ! tocmai asta e chestia Asia se adreseaza unei categorii deloc neglijabila de mirlanei ciumeci avizi de sex si vulgaritati si daca astia sint multi si fac audienta ce mai conteaza obrazul antenei ? educatie prin TV ? a fost demult ! acum ne lamentam ca sintem din ce in ce mai prosti ( ca natie ) Asta sadesti ,asta culegi ! treaba este ca cna nu-si face treaba pe bani multi
 • Steluta Steluta
  Asia Express- un serial de foarte proasta calitate din toate punctele de vedere. Nu i-am inteles rostul niciodata. Vocabular de mahala, informatii inexacte, asa zise provocari prost gandite. Cred ca a avut vizualizari, doar ptr ca se astepta Sacrificiul. Sper sa scapam de asemenea orori!
 • Andrei Andrei
  RzV, cel mai castigat va fi Pro TV cu filme zi de zi si reluari din Las Fierbinti.
 • jk jk
  @Iuli nu e exclus nici un serial redifuzat sau chiar The Wall
 • Clara Clara
  Slab rau serialul
 • Iuli Iuli
  @jk, avand in vedere ca serialul era difuzat dupa Asia Express (22.30/23.00) sigur o sa intre Observator 23 in loc.

  Antena1 o sa difuzeze Asia Express - Sezonul 1 din 26 Aprilie
 • Iulian Iulian
  Duca se !!!!Sa se intoarca cand o invia bunica!!!,O PORCARIE!
 • RzV RzV
  Abia de acum va incepe sa se resimta criza si la televiziuni, termina si emisiunile filmate de anul trecut si vor ramane doar la filme, redifuzari si nimic nou si atunci vor scadea audientele, publicitatea si bugetele. Va fi dificil dupa aceasta perioada pentru unele televiziuni sa mai poata produce emisiuni cu un cost mare.
 • jk jk
  Si ce ar apărea în loc de săptămâna viitoare?

Trimite un comentariu

sus