Skip to main content

Știrile Pozitive ale zilei, pe panourile din București. Un proiect Profit.ro - Phoenix Media

 
Știrile Pozitive ale zilei, pe panourile din București. Un proiect Profit.ro - Phoenix Media

Pe panourile din București vom citi, de azi și până la sfârșitul anului, Știrile Pozitive ale zilei, preluate de pe Profit.ro.

Știrile Pozitive - din domeniul economic -  se vor vedea pe toate panourile digitale pe care compania Phoenix Media le operează în Capitală.

Publicitate

Dio Boacă, Phoenix Media, explică proiectul:

"Este un produs care arată încă o dată strânsa legătură dintre Digital și Digital Outdoor - Știrile Pozitive ale zilei - de pe Profit.ro. Aceste știri vor fi preluate automat: sunt peste 20 de știri pe zi, iar update-urile se fac la fiecare 10 minute.

Cred că 90% dintre voi au citit deja Știrile Pozitive ale Dimineții de pe Facebook, știri create și făcute de Orlando Nicoară, știri care se bucură de o notorietate fabuloasă și care aduc acea rază de lumină de care avem nevoie cu toții."

Produsul este deschis posibililor sponsori:

"Produsul poate fi personalizat și sponsorizat (este un produs cu știri economice)  și nu m-ar mira ca multe branduri să-și dorească brandul asociat cu puținele lucruri pozitive din piața de media în acest moment.

Văd o mulțime de categorii: retail, telecom, bănci, asigurări etc, care pot veni alături de noi," spune Dio Boacă despre proiect.

Phoenix Media deține în București 60 de panouri publicitare digitale. Dintre acestea, 45 sunt de mari dimensiuni și sunt amplasate în intersecții importante din toate sectoarele Capitalei.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu