Skip to main content

VIDEO. Uite bandajul, nu e bandajul. Povestea filmului zilei, cu Victor Ciutacu: “Îi auzeam și eu râzând în regie”

 
VIDEO. Uite bandajul, nu e bandajul. Povestea filmului zilei, cu Victor Ciutacu: “Îi auzeam și eu râzând în regie”

VIDEO. Filmul zilei vine azi de la România TV: Vasile, “supraviețuitor al măcelului”, este plin de bandaje la început și, după numai trei minute, unul dintre pansamente dispare, iar el își folosește fără probleme mâna.

Publicitate

Cum s-a întâmplat? Victor Ciutacu, gazda emisiunii în care a fost difuzat Live-ul pe România TV, povestește pentru Paginademedia.ro “faza zilei”.

Ne-au măcelărit așa cum a trebuit că a crezut dânșii”, se plânge într-un live Vasile. Este un direct din cartierul în care au avut loc violențe, în urmă cu două zile.

Vasile are un bandaj pe mâna stângă. Trei minute mai târziu, după ce și Adrian își spune povestea, Vasile revine: bandajul însă a dispărut, iar cu mâna ține acum microfonul.

Victor Ciutacu era în studio. 

“Eu nu mă uitam în monitor să văd imaginea. Dar îi auzeam în regie că râdeau”, a povestit Ciutacu pentru Paginademedia.ro.

“De altfel, nici nu am ascuns ce s-a întâmplat, am pus și eu secvența pe Facebook, a fost reluată și la jurnal. A fost o transmisiune cu două victime, care se plângeau că au fost agresate de poliție, nu a fst nimic deliberat”, a povestit jurnalistul pentru Paginademedia.ro

Înainte de alte declarații, filmul de aseară

VIDEO. Uite bandajul, nu e bandajul:

 

Victor Ciutacu: “Nu a fost nimic deliberat”

Victor Ciutacu povestește momentul pentru Paginademedia.ro:

Reporterul nostru, Mirabela Dumitrache, m-a anunțat că poate intra în direct cu câteva persoane care acuză că au fost agresate fără motiv. Că sunt dispuși să iasă la poartă să vorbească.

Dacă vor să iasă la poartă, sigur, i-am spus. Îl aveam invitat prin telefon pe Inspectorul general Liviu Vasilescu. Am considerat normal să avem toate părțile, și pe polițiști, dar și pe cei care acuză că au fost agresați. Am spus și pe post, nu voi transforma emisiunea într-o tribună a rasismului, a intoleranței și a abuzurilor.

A urmat transmisiunea. Eu nu i-am văzut, nu mă uitam în monitor. Dar la un moment dat îi aud pe colegi râzând în regie. Ce s-a înâmplat? I-a căzut bandajul unuia dintre ei, mi-au zis.

Așa s-a întâmplat, nu a fost nimic deliberat. Nu a ascuns nimeni momentul. De altfel, imaginile au mai fost reluate și la jurnal, le-am postat și eu pe Facebook.

De ce nu l-ai întrebat pe Vasile, cel în cauză, ce s-a întâmplat?

"Nu am mai avut ocazia. Am lăsat-o așa. Asta a fost. Pur și simplu", spune Victor Ciutacu

Live-ul, oprit cu intervenția Poliției

Transmisiunea de la fața locului, din cartierul cu probleme, s-a încheiat cu o intervenție a poliției, care a venit la fața locului pentr a-i legitima pe cei cu care reporterul România TV a vorbit până atunci

VIDEO. Momentul cu intervenția Poliției

C

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • circul globus e mic copil pe langa habaucii astia... :)) marele gurnalist victor ciutacu, alias jolie25, care avea vise umede cu mioara mantale, isi da masura inteligentei si profesionalismului... "in lumina carei legi, va intreaba victor ciutacu, etc etc..." bai, *** s-a golit, cred... de ce le mai raspund autoritatile la telefoane *** astora?
  • Ce bine este cand scoti Romania TV definintiv din grila de pe tv. Nu mai ai parte de toate *** lor , de minciuni de omisiuni de porcarii de tot felul... ei se cred televiziune dar de fapt sunt un ***
  • De multe ori nu sunt de vină cei din studiou, ci oamenii din teren. A se citi purtătorii de microfoane. Pentru că pentru a îi numi jurnaliști este cale lungă. Fără mască, brunețica asta mică s-a cam făcut de cacao, în căutarea de senzațional. Acum nu ai de unde să știi, poate ăia, cu bandaj sau fără, și-au luat-o de la polițiști.
  • @Iuli - de ce nu trebuie închisă și Digi24 care intoxică toată ziua cu breakingnews care nu există !!!

Trimite un comentariu