Skip to main content

Vom avea B1 HD. Licența postului B1 TV, prelungită cu încă nouă ani. Va fi și HD. De când?

 
Vom avea B1 HD. Licența postului B1 TV, prelungită cu încă nouă ani. Va fi și HD. De când?
Foto | Digi24.ro

CNA. Încă nouă ani. Consiliul Național al Audiovizualului a reînnoit, cu încă nouă ani, licenţa stației B1 TV, operată de societatea B1 TV Channel. Unul dintre acționarii postului a anunțat, la CNA, când ar trebui ca postul să emită HD. 

Solicitarea de prelungire a licenței a fost votată în unanimitate de membrii prezenți în ședința de astăzi.

Publicitate

La discuții a luat parte și Sorin Oancea, cel care deține jumătate din postul B1 TV, alături de familia Păunescu. Acesta a anunțat la CNA și că postul B1 TV se pregătește de emisia HD, care însă va fi întârziată puțin de pandemia de Covid. 

„Ne pregătim de HD. Va fi o investiție de 800.000 de euro. Undeva la finalul anului sperăm că va fi gata, cu studiourile noi și cu echipamentele. Deja transmitem în format 16:9, urmează să fim și HD”, a spus acesta.

A mai adăugat:

„Suntem cu datoriile la zi, iar comercial suntem bine. De asemenea, cred că avem o linie editorială echilibrată”, a mai adăugat Oancea în discuțiile care au avut loc înaintea votului. 

Licența ar fi urmat să expire la finalul lunii mai. Ultima prelungire de licență a postului B1 TV a fost acum nouă ani, în anul 2011. 

Acționariatul postului B1 TV este următorul: Gheorghe Constantin Păunescu (50%) și Sorin Oancea (50%).

.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Când mă gândesc la modul în care a murit in chinuri jurnalismul in Romania, aprind o lumânare și pt acest domn. Din tagma *** la mogul, șmecheraș cu școala vieții și cam atât. Folosește statia tv că pe o măciucă pe care o mută cand pe stanga când pe dreapta în funcție de guvernare. In rest, retata e simpla si testată pe piata media *** a Romaniei : câțiva guraci platiti bine să dea cu bale in adversarii politici, pălmași plătiți cu salariul minim, (deja B1 are o reputație mai proasta p piata muncii decât Digi, și asta spune multe) și un s f de plantati e blazat dar care știe toate mânăriile cum se fac. Profit 2-3 mil pe an, mai iei un ajutor de stat și aștepți alegerile sa vezi ce faci cu măciuca media. Și asta după 3 decenii de democrație, prieteni...

Trimite un comentariu