Skip to main content

ULTIMA ORĂ. Adevărul a decis: Dilema reapare. De când? Se discută reduceri de salarii și de personal

 
ULTIMA ORĂ. Adevărul a decis: Dilema reapare. De când? Se discută reduceri de salarii și de personal

ULTIMĂ ORĂ. Conducerea Adevărul Holding a luat o decizie în legătură cu varianta tipărită a revistei Dilema Veche. Publicația va reapărea în curând.

Publicitate

Decizia a fost luată astăzi, într-o ședință de management. Dilema Veche va fi pe piață în ultima săptămână a lunii mai.

De altfel, tot în ultima săptămână din mai, vor reapărea majoritatea revistelor care au fost oprite în periaoda stării de urgență (Click pentru femei, Click Sănătate și Click Poftă Bună). Alte două titluri - Historia și OK! au fost deja repuse pe piață

Ajustări de costuri

În aceeași ședință de management s-a hotărât ajustarea costurilor pentru toate titlurile din portofoliul Adevărul Holding.

Aceasta va presupune atât măsuri la nivel de produs (număr de pagini, creșterea prețului pe unele reviste - OK!) dar și la nivel de personal.

Din informațiile Paginademedia.ro, vor fi ajustări de salarii, dar este vorba și de reduceri de personal.

În prezent, din cei aproape 250 angajați Adevărul Holding, în jur de 80 sunt în șomaj tehnic. Conform acelorași surse, concedierile vor viza în jur de 20 de oameni din grup.

Contactat de Paginademedia.ro, Cristi Stancu, director executiv Adevărul Holding a declarat, în legătură cu măsurile de azi:

"Măsurile vizate au ca scop eliminarea pierderilor provocate de situația COVID în ultimele două luni, Adevărul Holding fiind o societate în insolvență."

Citește și: Reapare sau nu Dilema Veche? Viitorul publicației se decide în aceste zile


Citește și: PRESA, LOVITĂ PUTERNIC. Adevărul trimite 30% din angajați în șomaj tehnic. Ringier trimite 15%, dar susține diferența de salariu


Citește și: Presa scrisă, puternic afectată: Nu mai apar duminica Libertatea, Click și GSP. Dilema, suspendată. La fel toate revistele Adevărul

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu