Skip to main content

FOTO. Măști de protecție vândute prin teleshopping. La Taraf TV: Reduse de la 399 de lei, la 265 de lei

 
FOTO. Măști de protecție vândute prin teleshopping. La Taraf TV: Reduse de la 399 de lei, la 265 de lei

FOTO. Măști de protecție vândute prin teleshopping la Taraf TV. Prețul? - A pornit de la 399 de lei o singură mască și a ajuns până la 265 de lei pentru un pachet de cinci măști (4+1 - după cum apărea pe ecran).

Este vorba despre emisiunea BijuteriiTV. Stocul s-a epuizat rapid, cel puțin așa arătau informațiile de pe ecran: A scăzut de la 75 de măști, la 0 măști în doar câteva minute. 

Publicitate

Deși Taraf TV - un canal de manele - nu este un post cu audiență ridicată, emisiunea de teleshopping a fost dată în prime time, la 21:45, în urmă cu două zile. 

S-au vândut măști de tipul FFP2 Mask KN95, iar comanda se făcea, clasic, prin telefon. Pe ecran a fost afișat și site-ul bijuteriitv.ro, însă unde nu se găsesc și măștile. 

Emisiunea de Bijuterii TV a vândut și dezinfectanți, dar la alt post

Un „teleshopping de pandemie” a fost și la Prima TV, chiar la începutul stării de urgență. E vorba de aceeși firmă care deține site-ul bijuteriitv.ro și face emisiunile de teleshopping cu bijuterii pe anumite posturi TV.

Dacă acum a vândut măști (prezentatoarea avea grijă să promoveze puternic avantajele), atunci a vândut dezinfectanți.

Mecanismul era la fel - Vânzarea gelului a pornit de la 819 lei (așa era afișat prețul de pornire pe ecran). Cum 236 era prețul corect – spunea prezentatoarea, gelul a fost lăsat “la ofertă”: 163 de lei trei “recipiente” de 300 de ml fiecare.

De notat atunci - după cum a semnalat Paginademedia.ro, modul în care era promovat dezinfectantul: În jumătate de oră “vânzătoarea” a expus, în mod repetat și apăsat, toate argumentele pentru a vinde produsul, cu accent pe “chimicalele” nocive din celelalte geluri (altele decât cel promovat, care are ”ingrediente naturale”).

În afara celor spuse de prezentatoare, nu a fost prezentat nicio dovadă care să ateste calitățile produsului (nici cine este producătorul), căruia i-a atribuit și calități curative (la limita legii, care interzice atribuirea unor astfel de calități produselor promovate prin teleshopping).

Citește și: VIDEO. Teleshopping cu iz de speculă cu gel antibacterian la Prima TV: 819 lei prețul de pornire, 163 de lei la ofertă. Antireclamă la gelurile “clasice”

GALERIE FOTO

 

Citește și: 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • @gen au avut și aceste site-uri “de specialitate și încredere” înșelătorii la început de criză. eMAG.ro vindea 5 măști la 300 de lei, acum le vinde la 100 lei. Luând in calcul că prin Ianuarie-Februarie măștile erau doar 0,50 bani/bucata
  • 265 de lei pentru un pachet de cinci măști de tipul FFP2 Mask KN95. Si cica si-au gasit cumpărători. Banuiesc ca, in mod normal, daca le-ai comanda pe siteuri consacrate ori le-ai cumpăra de la magazine specializate ar costa mult mai puțin.
  • Daca se mai incearca astfel de inselatorii inseamna ca mai sunt oameni ce pun botul si platesc pentru astfel de produse. Daca nu le-ar baga nimeni in seama ar inceta cu prostiile astea..

Trimite un comentariu