Skip to main content

PLECARE. Corina Chiriac se desparte de Naţional TV, după 12 ani. Ce audienţă avea? „Am nevoie de o pauză de resetare personală şi profesională”

 
Foto | Facebook
Foto | Facebook

PLECARE. După 12 ani, Corina Chiriac se desparte de postul Naţional TV, unde făcea emisiunea Opriţi Timpul (emisiune care a avut opt ediţii şi în acest an, dar a fost suspendată din cauza pandemiei).

Publicitate

Şi-a anunţat plecarea pe contul de Facebook, unde a scris, printre altele, că: „Aceasta pauza de 2 luni mi-a adus o alta perspectivă de viaţă. Una mai liniştită”

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii Naţional TV au declarat că:

„Emisiunea va continua cu sub un alt titlu şi cu un nou prezentator, alături de Adrian Enache”, au spus aceştia fără da mai multe detalii despre înlocuitoarea Corinei Chiriac şi nici despre noul nume al emisiunii.

De asemenea, au mai spus că filmările pentru sezonul de toamnă vor fi făcute în această vară, pe fondul unui nou val de coronavirus anunţat de autorităţi.

În aceeaşi postare, Corina Chiriac a mai spus:

„Am nevoie de o pauză de resetare personală şi profesională (...) Am decis astfel să mă retrag din colaborarea cu Naţional TV.

Multumesc tuturor membrilor echipei şi colegilor de breaslă pentru o fructuoasă colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine să încercăm să "Ne-amintim Duminica" şi să "Oprim Timpul" împreună”, a scris artista.

Artista era realizatoarea emisiunii de duminică - Opriţi Timpul (Să v-amintiţi, duminica - până în 2014).

Câţi români se uitau la Corina Chiriac? Mulţi, dar puţini tineri

În luna aprilie, Naţional TV a difuzat patru ediţii Opriţi timpul. Audienţa a fost bună la nivel naţional, dar modestă pe publicul tânăr (dat fiind şi specificul emisiunii).

Potrivit datelor de audienţă, la emisiune s-au uitat, în fiecare minut, peste 280.000 de români, adică 1,6 rating naţional.

La oraşe, show-ul era urmărit de aproape 140.000 de telespectatori pe minut (1,5 rating).

Cum emisiunea mergea pe amintiri şi artişti în vogă acum mai mulţi ani, publicul comercial a fost unul destul de modest: doar 10.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani ava emisiunea.

Istoria emisiunii de duminică, cu Corina Chiriac la Naţional TV

Corina Chiriac a gazduit emisiunea de duminică timp de 12 ani, la Naţional TV. Iniţial s-a numit „Sa v-amintiţi, duminica! - până la sfârşitul lui iunie 2014.

Din septembrie 2014, şi-a schimbat denumirea în „Opriţi timpul”.

Din martie 2020 (sezonul 12), Corina Chiriac a prezentat emisiunea alături de Adrian Enache. Au fost filmate opt ediţii, dar filmările au fost oprite de pandemie.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • un privitor un privitor
    Eu o astept sa mai cante slagarul ala in mare voga de pe vremea lu ceausescu: Magistrala Albastra! A plecat ca n-a suportat sa nu fie vioara intai. Enache o eclipsa pe unde o prindea.
  • R R
    "Iuli" Simona *** era în wekeend la ora 12 ,Silvia Ionita care prezinta acum la ora 19 poate va fi mutata în wekeend la ora 18
  • Cris Cris
    alo,madam/musiu Iuli,aici vorbim despre National TV si Corina Chiriac,Ce legatura are KKanal D,cu subiectul?Ce vrei sa demonstrezi,ca le stii pe toate? misca-ti intelighentia in alta parte..ai gresit adresa.
  • 121 121
    @Iuli 1.cv link?2.de cand?
  • Iuli Iuli
    Surse: Andreea Berecleanu a semnat cu Kanal D pentru Stirile Kanal D/luni-vineri 19:00, iar Simona *** este mutată in weekend, Christian Sabbagh mutat de luni-joi ora 23:00, da, își fac program de stiri după ieșirea din primetime, din lipsa de programe
  • Gabi Gabi
    Printre puținele emisiuni absolut decente. Iar Corina, o doamnă dintotdeauna. Încă am recentă în minte prestația de anul trecut de la Cerbul de Aur, o lecție mai ales pentru artistele din noile generații.
  • geo geo
    Corina avea audiente bune, mai ales pe publicul național. Era o emisiune de genul celor care se făceau pe vremuri -oare acum de ce nu se mai fac - la TVR. Ba da, mai este un Fuego, dar cu o floare nu se face primăvară !
  • Mihail Mihail
    A fost o emisiune OK, asezata, clar nu pentru publicul comercial, dar din moment ce a rezistat pe post 12 ani, e clar ca isi scoatea banii din publicitate. Interesant de vazut cine va fi noul co-prezentator al emisiunii (apropo, sa fi fost asta motivul plecarii Corinei Chiriac de la National TV, aducerea unui co-prezentator?!) si cum va arata noul format. Una pesta alta, o emisiune OK, mult peste alte "oferte" din "piata".
  • RzV RzV
    Mereu cand treceam printre programe pe National era emisiunea ei, de multe ori credeam ca nu se mai produce de ceva ani si sunt doar redifuzari. O persoana ce a reusit timp de atatia ani sa tina publicul aproape de ea si e o mare performanta si trebuie felicitata pentru ceea ce a facut in fata micilor ecrane.
  • Marian Marian
    R audientele la asia le-a dat pana s-a terminat asa o sa dea si la rat pana se termina adica vineri si pe urma gata nu te mai agita atat,
  • An An
    Corina e chiar in platoul Tvr in poza... Sper sa ia emisiune acolo,...
  • Didi Didi
    Corina chiriac ar fi mai buna decat cristache sarmalache, la corina m as uita si eu, la sarmalache, nu pot... Poate se sesizeaza tvr.
  • jk jk
    Va merge la favorit. A stai,e in familie
  • unu unu
    Poate se sesizeaza cineva de la tvr si ii propune o colaborare. Ca e fix in target. Si notorietatea ei nu poate fi pusa la indoiala. De emisiunea aia de seara de dupa jurnal asa cum se face la toate televiziunile de stiri cu audiente mici cand scapam? Ca TVR e serviciu public, nu goarna de partid sau clona RTV. Audientele de seara spun ca publicul TVR nu e deloc interesat de Cristache&co.

Trimite un comentariu

sus