Skip to main content

VIDEO. De prin țară: Unde ești tu, Țepeș Doamne? Un reporter nemulțumit că s-a abolit pedeapsa cu moartea

 
VIDEO. De prin țară: Unde ești tu, Țepeș Doamne? Un reporter nemulțumit că s-a abolit pedeapsa cu moartea

VIDEO. O știre de fapt divers, corect făcută și documentată s-a terminat într-un mod mai puțin obișnuit, jurnalistic vorbind. Ce a "trântit" reporterul pe final?

Publicitate

Pe un ton normal, la sfârșitul unui material despre o înșelătorie, reporterul s-a arătat nemulțumit că în lumea modernă a fost abolită pedeapsa cu moartea", care "ar mai fi temperat zelul unor infractori" (vedeți filmul la finalul articolului).

L-a invocat și pe Vlad Țepeș.

S-a întâmplat la o televiziune locală, la postul CNS Roman.

Știrea în cauză relata despre un barbat care a înșelat o bătrână prin "metoda accidentul", iar ulterior a fost prins de poliție. Materialul a avut inclusiv intervenția telefonică a unui procuror și a curs normal până la un anumit punct, când vocea din off  a trecut în altă zonă.

Ce a zis reporterul pe final:

"Din păcate s-a abolit pedeapsa cu moartea în lumea modernă considerându-se a fi una prea dură, chiar în situații excepționale" ca starea de urgență și necesitate, pentru infracțiuni ca furt, jaf sau viol. Deși aceasta ar mai temperat zelul unor infractori de tipul acelor în discuții, capabili să înșele o persoană fără posibilitatea de a se apăra", a spus vocea din off. 

A vorbit și despre Vlad Țepeș și pedepsele sale:

„Ar trebui să vedem cum a reușit Vlad Țepeș în epoca medievală să stârpească hoția în Țara Românească, de unde și renumele acestuia”, a mai spus reporterița.

VIDEO. O secvență fără niciun fel de comentarii

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • daca s-ar face un sondaj si rezultatul ar fi pus in practica atunci pe bune ca pedeapsa capitala ar fi introdusa rapid ca asa vrea lumea pe la colturi
  • Cititorule,una e sa scrii ce iti excită capul pe net si alta la televizor
    Btw am 2 observatii:
    1.Nu ati zis de cand e știrea, ca doar nu e de ieri-azi cand 90% din stiri sunt cu COViD
    2.Ati invocat CNA.Insa nu ati mai pus si reactia si eventual, daca s-a dat vreo sancțiune

Trimite un comentariu