Skip to main content

MĂSURI. Salariile din Antene rămân reduse până la sfârşitul anului

 
Mircea Badea a explicat pe post că şi el va avea salariul redus, ca toti ceilalţi angajaţi
Mircea Badea a explicat pe post că şi el va avea salariul redus, ca toti ceilalţi angajaţi

Starea de urgenţă generată de coronavirus împinge unele măsuri luate de posturile de televiziune Intact până la sfârşitul anului.

Publicitate

După declanşarea stării de urgenţă şi suspendarea mai multor producţii de televiziune, grupul Intact a decis reducerea salariilor cu 20% pentru toţi angajaţii, atât de la Antena Group (Antena 1, Antena Stars, Happy Channel), cât şi de la Antena 3.

Tototată, pe lângă reducerea salariilor, managementul a decis suspendarea temporară a unor contracte.

În primă fază măsura se aplica până pe 8 mai (angajaţii fiind anunţaţi de măsură în jurul datei de 20 martie).

Ca urmare a situaţiei economice, grupul media Intact a decis ca salariile angajaţilor să fie menţinute reduse cu 20% până la sfârşitul anului.

Măsura a fost semnalată şi de Mircea Badea, în direct în emisiunea pe care o realizează la Antena 3. Badea a precizat că şi el are, ca toţi angajaţii, salariul redus până la sfârşitul anului.

Citeşte şi: MĂSURI. Antenele reduc temporar salariile cu 20% şi suspendă parte din angajaţi

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gogu gogu
    Emi, da, stiu, Adevarul Holding si nu doar 20%
  • Emi Emi
    @rares - multumesc
    @iuli - asa este, dar orice "barfa" are un sâmbure de adevar, nu?
    In mare, toti angajatii stiu sau au auzit acest lucru. Marea majoritate din "pagina de media" de la "5secunde" cum ii zicea cineva mai sus. Adica oficial!
    PSD-ul arunca acum putini ani diferite idei (dezastruoase) ca sa vada cum reactioneaza lumea: daca era chill, abrogau legile, daca nu, ziceau ca a fost o scapare. Eu cred ca asta face si grupul Intact.
    Daca nimeni nu zice nimic, nu se revoltă etc, le va merge.
    Dar cred ca si daca le "merge", cand se va putea (nu dupa mult timp, cand se vor face angajari), multi vor pleca. Nu acum, au nevoie - ca toti oamenii - de salarii (chiar si taiate).
    Dar vor fugi de o companie care nu e interesata de angajati.
    Cred (si sper ca isi vor dea seama) ca asa o sa faca o firma care are "strategia" asta mereu! :) (ma refer la orice companie care nu realizeaza valoarea angajatilor, nu doar Intact, doar ca ei mereu demonstreaza asta, chiar daca sunt multi angajati foarte capabili :(
  • Marian Marian
    Varanul tine cu oamenii sai, si ca urmare, ii baga la dieta. 20% taiere la toti...ca sa ii fie lui bine...Asta ca sa intelegeti cam cat de ipocriti sunt cei din ciuma rosie,si cam cum se poarta acesti proprietari de sclavi, cu angajatii lor. Poate si angajatii lor, isi dau seama cam ce valoare au ei ptr patronatul lor, si o lasa mai subtire cu mancatul de ... stim noi ce :) . E o lege a karmei..si roata se intoarce :)
  • RzV RzV
    @Iuli nu mai crede tot ce se prezinta pe diverse site-uri. E imposibil sa generezi un astfel de venit de pe Youtube. Alea sunt niste estimari si ala e maximul dar rar sunt canale care ajung sa ia acel maxim, majoritatea obtin minimul sau o suma intre acele estimari. Asta ar insemna ca melodiile facute de ei pe Youtube le-au adus sute de milioane sau cel putin asa visau asa numitele vedete ce profitau ca sunt acu la moda si ii punea sa se prefaca acolo ca incearca sa cante poate fac niste bani usor si cand au dat ca nu iese grosul au disparut.
  • Badita Badea Badita Badea
    Iuli ce dovezi visezi ? Nu a zis marele luptator Mircica Badea ca are salariul redus ?
    Chiar asa. Cum sa nu il crezi pe Badita Mircea ?
  • Iuli Iuli
    @RzV nu cred că cei de la Acces direct suferă de tăieri de salarii.
    În ultimele 30 de zile au generat un profit de peste 110.000 EURO doar din YouTube, undeva la 3.000-4.000 EURO/Zilnic, potrivit https://socialblade.com/youtube/user/accesdirectantena

    Iar din TV, după cum a scris şi @paginademedia.ro, undeva la 350.000/450.000 EURO ~ estimări pe o lună
    https://www.paginademedia.ro/2020/02/cati-bani-a-facut-antena-1-cu-serialul-vulpita-multi-pentru-ca-unele-episoade-au-fost-cat-las-fierbinti-in-audiente
  • Iuli Iuli
    Aveți vreo dovadă sau un comunicat de la Intact că le țin reduse până la final de an? Așa pe ce zice 5Secunde.. nu te poți lua!
  • Aoleu Aoleu
    Vai vai vai. Si multi oameni plecau de la alte posturi TV sa se duca la Antene, doar plateau mai bine. Acum vor sta pe reduceri de salariu...
    Nu mai bine stai unde te simti bine, la "caldurica" ? Dar asa e romanul invatat. Vrea cat mai mult "cascaval".
  • DavidD DavidD
    Pai nu au castigat destui bani din audientele Asia?
  • ion ion
    Pai el cand isi spunea impozitul anual pe post, nu reiesea ca face vreo 15k euro pe luna? Vai ce sufera saracutul cu 20% reducere
  • RzV RzV
    O intrebare: Si protagonistii emisiunii Acces Direct vor avea salariile scazute?
    Sau ei sunt cei care produc banii Antenei 1.
  • Adi Adi
    Dintotdeauna, acest trust a pus oamenii pe ultimul. Pe primul loc, doar la taieri de salarii. Vă dați seama ce tzeapa si-au luat cei care au plecat de la Pro sau de la Digi ca sa se duca după promisiuni la Antenă? Imi pare rau pentru ei. Dar sa fie învățătura de minte pentru oricine are de gând vreodata sa se duca la acest trust.
  • rares rares
    @Emi
    cred ca sunt singurii. la kanal d si pro tv sunt platiti si cei care stau acasa si nu muncesc perioada asta
  • david david
    Daca guvernul taia salariile la bugetari cu 20% oare ce ziceau? Am o banuiala :) PS: Macar badea va plati impozite mai mici ca se plangea ca plateste prea mult :)))
  • Emi Emi
    Am si eu o intrebare: in afara de Intact, a mai taiat vreun trust de presa salariile? Sau ei chiar nu vor sa scada cu niciun leuţ profitul? Mai ales ca aprope toate productiile fiind sistate, nici acolo nu pierd (imi pare rau de echipele de productie).
    Mai ales ca au dat oameni afara (acele contracte "sistate").
    Deci: ce trust media mare/mediu a mai taiat salariile pana acum? Stie careva?

Trimite un comentariu

sus