Skip to main content

TOUCHing. Cum puteți vizita o expoziție virtuală cu Rebengiuc, Caramitru sau Oana Pellea. Jurnalistul care a lansat Vesti Bune semnează proiectul

 
TOUCHing. Cum puteți vizita o expoziție virtuală cu Rebengiuc, Caramitru sau Oana Pellea. Jurnalistul care a lansat Vesti Bune semnează proiectul

EXPOZIȚIE INEDITĂ. Victor Rebengiuc, Ion Caramitru, Marius Manole, Oana Pellea sau Mihai Călin sunt doar câțiva dintre "actorii" unei expozițiii inedite, virtuale, 3D. A avut deja, până acum, în jur de 13.000 de vizitatori.

Publicitate

Sunt zeci de fotografii cu actorii Teatrului Național "I.L. Caragiale", în expoziția cu numele generic TOUCHing. De ce de la Teatrul Național? 

Autorul cadrelor este jurnalistul Florin Ghioca, fotograful oficial al Teatrului Național din București. Jurnalistul este cel care a lansat, în carantină, site-ul de știri pozitive Vești Bune.

Înainte de adresa la care puteți vedea expoziția, ce spune autorul.

Florin Ghioca:

„Am selecționat aproape 40 de fotografii din peste 20 de spectacole ale celui mai mare teatru din România pentru a le readuce aminte oamenilor cât de importante sunt aceste gesturi pe care uneori le trecem mult prea ușor cu vederea. Și pentru că și mie îmi este dor de ele, așa cum îmi e dor și de teatru”.

De ce TOUCHing:

„Sunt actori foarte expresivi, iar gesturile lor de apropiere, într-o perioadă a distanțării, vin în contrapunct cu ceea ce ni se impune acum. Este și un strigăt virtual dacă vreți, o chemare la o viitoare apropiere între noi. Eu sper ca această expoziție să îi „atingă” pe cei care o vor vizita”, explică Florin Ghioca.

Vizitati expoziția virtuală 3d cu actorii Teatrului Național, AICI 

GALERIE FOTO.

Zeci de nume mari în expoziție

Actori consacrați, precum Victor Rebengiuc, Mariana Mihuț, Ion Caramitru, Marius Manole, Mihai Călin, Maia Morgenstern, Oana Pellea, Marius Bodochi, Irina Cojar, Mircea Rusu, Răzvan Vasilescu, Tania Popa, Virginia Mirea, Istvan Teglas, Natalia Călin, Gavril Pătru, Marius Rizea, Richard Bovnoczki, Vitalie Bichir sunt în cadrele din expoziție.

La fel coregraful Gigi Căciuleanu și Lari Giorgescu, Eduard Adam, Raluca Aprodu, Alexandra Sălceanu, Vlad Logigan, Florentina Țilea, George Piștereanu, Diana Sar, Ana Covalciuc, Ionuț Toader.

Știri pozitive în vremea Coronavirusului

La câteva zile de la declanșarea stării de urgență, în luna martie, Florin Ghioca a lansat site-ul Vești Bune, un agregator de știri, care își propune să aducă noutățile pozitive în perioada în care lumea este marcată de Coronavirus.

Fondatorul proiectului explica atunci ideea:

"Mi-a venit tocmai din nevoia de a vedea şi altceva în afara ştirilor alarmiste şi apocaliptice", spunea el.

Citește și: Știri pozitive în vremea Coronavirusului. Jurnalistul Florin Ghioca lansează platforma „Vești bune”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu