Skip to main content

CONTRACOST. Urban Sunsets, radioul online al lui Bogdan Stratulă, lansează un newsletter. Cât costă? Mâine, primul număr

 
CONTRACOST. Urban Sunsets, radioul online al lui Bogdan Stratulă, lansează un newsletter. Cât costă? Mâine, primul număr

Urban Sunsets, proiectul online al omului de radio Bogdan Stratulă, lansează un newsletter pe bază de abonament. Va avea informații din online, muzică, turism sau cărți. 

Mâine pleacă primul număr, aferent lunii aprilie, iar subscripția vine în trei variante - lunară, pe șase luni sau pe un an. Cea mai ieftină variantă consta 15 lei (prețurile detaliate, la final). 

Sistemul de donații, în schimbul căruia oamenii angrenați în proiect dau un newsletter, este soluția găsită după ce radioul online a rămas fără sponsor. La finalul lunii martie s-a încheiat colaborarea cu principalul sponsor - Qreator, după cum a declarat Bogdan Stratulă pentru Paginademedia.ro. 

Publicitate

Newsletterul va avea cinci secțiuni, gândite de toți cei cinci oameni din proiect. Fiecare va documenta o anumită zonă, după cum urmează:

  • Marius Chivu se va ocupa de secțiunea despre cărți
  • Mihai Dinu va recomanda muzică
  • Cristina Enache va da informații despre tursim și locuri interesante din orașe
  • Bogdan Strătulă va acoperi zona de Disc jockey
  • Alex Ciucă (Hoinaru.ro) va scrie despre lucrurile care s-au întâmplat în online

Variantele de abonament costă în funcție de perioadă, astfel:

  • Urban Fan - 3€ pentru o lună (15 lei)
  • Sunsets Lover - 15€ pentru șase luni (75 lei)
  • Radio Friend - 25€ pentru 12 luni (125 lei)

Până acum, într-o lună, s-au abonat aproximativ 100 de persoane, după cum a mai menționat Stratulă. 

„Newsletter-ul nostru conține un anumit gen de informații. Cred că unul dintre cele mai bune lucruri în această perioadă este ca cineva să selecteze din această avalanță de informații cu care suntem bombardați”, a mai adăugat omul de radio. 

Urban Sunsets este un proiect lansat de mai multă vreme de Bogdan Stratulă, om de radio cu peste 20 de ani de experiență, la posturi precum Pro FM, Radio ZU și Radio Seven, dar și cu experiență în televiziune (director de programe la Antena 1 timp de un an).

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu