Skip to main content

CONTRACOST. Urban Sunsets, radioul online al lui Bogdan Stratulă, lansează un newsletter. Cât costă? Mâine, primul număr

 
CONTRACOST. Urban Sunsets, radioul online al lui Bogdan Stratulă, lansează un newsletter. Cât costă? Mâine, primul număr

Urban Sunsets, proiectul online al omului de radio Bogdan Stratulă, lansează un newsletter pe bază de abonament. Va avea informaţii din online, muzică, turism sau cărţi.

Publicitate

Mâine pleacă primul număr, aferent lunii aprilie, iar subscripţia vine în trei variante - lunară, pe şase luni sau pe un an. Cea mai ieftină variantă consta 15 lei (preţurile detaliate, la final).

Sistemul de donaţii, în schimbul căruia oamenii angrenaţi în proiect dau un newsletter, este soluţia găsită după ce radioul online a rămas fără sponsor. La finalul lunii martie s-a încheiat colaborarea cu principalul sponsor - Qreator, după cum a declarat Bogdan Stratulă pentru Paginademedia.ro.

Newsletterul va avea cinci secţiuni, gândite de toţi cei cinci oameni din proiect. Fiecare va documenta o anumită zonă, după cum urmează:

  • Marius Chivu se va ocupa de secţiunea despre cărţi
  • Mihai Dinu va recomanda muzică
  • Cristina Enache va da informaţii despre tursim şi locuri interesante din oraşe
  • Bogdan Strătulă va acoperi zona de Disc jockey
  • Alex Ciucă (Hoinaru.ro) va scrie despre lucrurile care s-au întâmplat în online

Variantele de abonament costă în funcţie de perioadă, astfel:

  • Urban Fan - 3€ pentru o lună (15 lei)
  • Sunsets Lover - 15€ pentru şase luni (75 lei)
  • Radio Friend - 25€ pentru 12 luni (125 lei)

Până acum, într-o lună, s-au abonat aproximativ 100 de persoane, după cum a mai menţionat Stratulă.

„Newsletter-ul nostru conţine un anumit gen de informaţii. Cred că unul dintre cele mai bune lucruri în această perioadă este ca cineva să selecteze din această avalanţă de informaţii cu care suntem bombardaţi”, a mai adăugat omul de radio.

Urban Sunsets este un proiect lansat de mai multă vreme de Bogdan Stratulă, om de radio cu peste 20 de ani de experienţă, la posturi precum Pro FM, Radio ZU şi Radio Seven, dar şi cu experienţă în televiziune (director de programe la Antena 1 timp de un an).

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus