Skip to main content

VIDEO. Cum a ajuns Bill Gates "vinovat" în pandemie? Conspirații, chipuri, 5 G. Cu Marian Voicu

 
VIDEO. Cum a ajuns Bill Gates "vinovat" în pandemie? Conspirații, chipuri, 5 G. Cu Marian Voicu

Interviurile Paginademedia. Cum a ajuns Bill Gates să fie "vinovat de serviciu" în chestiunea coronavirus? Cum s-a ajuns la fabulațiile cu 5G și la teoriile conspirației cu chipuri implantate?

Publicitate

O discuție relaxată, însă pe un subiect cât se poate de serios, cu Marian Voicu, cel care va face la TVR emisiunea Breaking Fake News.

O discuție pe care vă invităm să o urmăriți (mai ales că Marian Voicu e un specialist în a urmări ce înseamnă Fake-News și manipulări - a făcut documentare și a scris o carte despre fenomen).

VIDEO. Fake-News, manipulare, Bill Gates, conspirații - cu Marian Voicu

Emisiune specială despre Fake-News

În fiecare duminică, de la ora 16.30, Marian Voicu vorbește la TVR 1 despre "Breaking Fake News", împreună cu invitații. Mâine (duminică), Bill Gates și conspirațiile croite în jurul lui sunt subiectul.

În următoarele ediții, vorbește și de fake-uril care au circulat inclusiv pe posturile TV de la noi (familiile plătite să spună că morții lor au avut coronavirus).

Marian Voicu | Carte de vizită

Marian Voicu este jurnalist, realizator de filme documentare și scriitor.

A produs în 2017 filmul documentar Breaking Fake News: razboiul de dupa razboiul rece?, iar in 2018 a publicat la editura Humanitas volumul Matrioșka mincinoșilor: Fake News, manipulare, populism.

Printre cele mai recente filme documentare, realizate pentru Televiziunea Română, se numără „Război și pace în Ucraina” (2019), „Breaking Fake News! Războiul de după războiul rece?” (2017) și „Torna, torna, fratre! Povestea aromânilor spusă de ei înșiși” (2015). 

A publicat „Matrioșka mincinoșilor: Fake news, manipulare, populism” (Humanitas, 2018), „Visul lui Cotovschi”, în volumul colectiv „Vin rușii!” (Humanitas, 2018) și „Tezaurul României de la Moscova: Inventarul unei istorii de o sută de ani” (Humanitas, 2016).

Citește și: Emisiune despre Fake News, la TVR 1. Începe duminică. Cine este realizatorul?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • doar putina minte iti trebuie ca sa nu inghiti pastila conspiratiilor Emisiunea a fost extrem de interesanta dar s-a treminat suspect de brusc Astept continuarea Poate si obsedatii v-or invata ceva din asta

Trimite un comentariu