Skip to main content

Vloggerul Colo, anchetat de poliție. A instigat la violență și hărțuire sexuală: „Eram în goana după like-uri și vizualizări”

 
Vloggerul Colo, anchetat de poliție. A instigat la violență și hărțuire sexuală: „Eram în goana după like-uri și vizualizări”

Vlogger cu aprope un milion de abonați, în vizorul poliției. YouTuber-ul Colo (Alexandru Bălan) este în centrul unei anchete, deschisă de Poliția Capitalei, pentru că a institgat la violență și hărțuire sexuală împotriva minorelor, scrie Libertateacare citează Mediafax.

„Eram în goana după like-uri și vizualizări. Îmi doream să se uite foarte mulţi oameni la mine”, își justifică chiar el ieșirea nepotrivită, într-un clip postat aseară pe Facebook (pe larg, mai jos). 

Publicitate

O bucată de clip s-a viralizat în ultimele zile în online. Pe înregistrare, se aude cum Alexandru Bălan spune mai multe lucruri delicate și nepotrivite, despre viol și felul în care se îmbracă adolescentele. O mică mostră, din cele spuse de vlogger:

 - Astăzi am văzut o fată, cred că avea vreo 16 ani, și vă spun sincer că i-am văzut toată g****a

- Aia merită violată, adică cu picioare în gură, să o dai cu capul de pereți

Replicile sale au stârnit critici dure în online, în urma cărora s-a autosezizat și poliția. Canalul său numără peste 850.000 de abonați, pe YouTube, iar pe contul său de Instagram are aproximativ jumătate de milion de followerși. 

„În urmă informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona on line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, arată un anunț al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și citat de Libertatea. 

De asemenea, organizaţia neguvernamentală FILIA, care susţine drepturile femeilor, anunţă că a făcut o plângere penală pe numele vloggerului Alexandru Bălan. Îl acuză de instigare publică la viol, agresiune sexuală și act sexual cu un minor, menționează sursa citată.

Vlog cu scuze, postat ieri: Eram în goana după like-uri și vizualizări. Îmi doream să se uite foarte mulţi oameni la mine

Alexandru Bălan a venit, aseară, și cu un videoclip intitulat „Îmi cer scuze”. Afirmațiile pentru care este cercetat Bălan, acum, au fost făcute „acum câțiva ani”, după cum susține chiar el în clip. 

„Eram în goana după like-uri și vizualizări. Îmi doream să se uite foarte mulţi oameni la mine”, a spus acesta, printre altele.

Acesta a mai adăugat:

„Am făcut o glumă proastă. Îmi pare rău. 

Tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câțiva ani. Îmi cer scuze pentru a deranjat. Nu reprezintă nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire. 

Nu sunt de acord cu violența față de femei. Nu aveam cea mai bună gândire, acum ceva timp când a fost făcut clipul acela. Nu aveam nici acest număr de abonați, luam totul în derâdere. 

Conștientizez acest lucru, acum când mi-am dat seama că mă urmăresc și mulți copii. 

Regret că am promovat niște lucruri pe internet”

În clipul său, mai susține că în ultima vreme a promovat mai mult lucrurile educative. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • @piticule - foarte adevarat. S-a umplut internetu de vlogheri. Daca intrebi un pusti de 7-10 ani ce vrea sa faca in viitor iti va spune doar atat; vlogar.
  • Incredibil cum unu cu fatza asta si care spune ce spune are milioane de falouarsi. Babaeti vi s-a micsorat creieru de la poluare? Mancati prea mult zahar? Beti de la chiuveta? Care e treaba? Cum sa piarda cineva vremea sa-l asculte p-asta? In ce hal suntem !!!
  • COLO Alexandru Balan - dialog SOCANT cu un copil de 12 ani https://www.youtube.com/watch?v=r6C5lmvdTDE
  • Agreseaza sexual si baietii nu doar fetele minore: https://www.youtube.com/watch?v=F86QlsaiyD8&fbclid=IwAR22B6dTDDjiG8XgoHMe70xy1sKYSRJNAzGOSS4VbooAmsMnO9n45X8t778
  • Daca e sa o luam drept si sa se autosesizeze politia pentru astfel de afirmatii atunci numai cu asta ar trebui sa se ocupe. Sunt multi youtuberi care afirma multe chestii si care chiar comit multe fapte ce pot fi sanctionate, mult mai grave. Si la TV se promoveaza multe chestii ce puteau fi sanctionate foarte usor dar se mai trezesc si ei din cand in cand sa mai viralizeze cate un caz cu un om cunoscut ca cei mai mici sa nu aiba astfel de reactii pe net in viitor, desi la ce generatii urmeaza si la cum sunt toti in goana dupa vizualizari va fi din ce in ce mai greu sa tii in frau pe toata lumea.

Trimite un comentariu