Skip to main content

COMUNICAT. Concurs. Copiii şi părinţii zboară spre Planeta lui Împreună. Cu ...rachete galactice din carton şi scândurele

 
COMUNICAT. Concurs. Copiii şi părinţii zboară spre Planeta lui Împreună. Cu ...rachete galactice din carton şi scândurele

COMUNICAT. Când au ieşit din casele lor în care şi-au petrecut izolarea în pandemie, copiii au văzut o lume altfel, o lume în care toţi adulţii s-au transformat un pic, o lume în care toţi parintii au descoperit ca au şi ei superputeri.

Publicitate

Copiii care visează să ajungă SuperEroi Galactici sunt acum invitaţi de SuperEroii Itsy Bitsy să zboare spre Planeta lui Împreună cu părinţii lor creativi şi îndemânatici.

Acesta este locul unde frumuseţea jocului nu are decât limitele imaginaţiei. Planeta lui Împreună este locul în care părinţii îşi amintesc de jocurile din copilăria lor şi copiii îşi folosesc mai mult imaginaţia, bucurându-se de timp alături de cei dragi.

Din resturi de carton sau scândurele, părinţii şi copiii construiesc rachete cosmice, care îi duc departe.

Dacă vrei să intri în joaca de-a rachetele şi în competiţia familiilor, acceseaza aici planul intergalactic pus la punct de Itsy Bitsy şi Hornbach pentru această vacanţa de vară.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament.

Nadia Tătaru, co-fondatoarea Itsy Bitsy FM:

„A venit vacanţa şi e timpul pentru joacă şi relaxare. Cei mai buni parteneri de joacă ai copiilor rămân părinţii. Îi îndemn pe părinţi să îşi amintească de copilăria lor şi cum se jucau, de vacanţele la bunici, de căsuţele făcute în căpiţe de paie sau din resturi de scândură şi pături.

Părinţii pot petrece vara asta timp de calitate cu copiii lor, povestindu-le amintiri din copilăria lor, construind împreună cu ei rachete şi lăsându-i să viseze cu ochii deschişi la lumile pe care cei mici vor să le descopere.

E o activitate care produce conectare autentică de la suflet la suflet şi creează amintiri plăcute pe viaţă.”

Mesajul lui Itsy şi al lui Bitsy pentru copiii şi părinţii care vor sa mearga pe Planeta lui Împreună:

Pentru că este ştiut că cei mici iubesc mai mult joaca decât jucăria, Planeta lui Împreună este locul perfect, unde cei mici se joacă făra să aibă nevoie de jucăriile cele mai sofisticate, pentru că au cel mai de preţ ingredient: atenţia şi susţinerea părinţilor lor.

Locul de decolare către Planeta lui Împreună se află în fiecare casă, curte sau loc de joacă. Ca să ajungi pe Planeta lui Împreună, fie că eşti copil sau adult, trebuie să îţi accesezi puterile interioare de supererou: imaginaţia, creativitatea şi cheful de joacă.

Cu ajutorul acestora îţi poţi costrui propria nava spaţială, cu care vei porni în călătorie.

Planeta lui Împreună este un super joc creat de Itsy Bitsy cu sprijinul Hornbach, care transformă şi părinţii şi copiii în SuperEroi Galactici. Fiecare copil îşi va construi cu suţinerea familiei sau a prietenilor propria Navă galactică şi va realiza un plan de aterizare pe Planeta lui Împreună. Navele pot fi uşor create din carton, care se găseşte din belşug în ambalajele pe care în general le aruncăm fără grijă.

Cu puţină imaginaţie, folosind diferite materiale, mereu la îndemână, fiecare copil devine meşter mare şi construieşte împreună cu părinţii un proiect de joacă original. SuperEroii Itsy Bitsy au făcut deja cunoscută joaca cu racheta, iar Hornbach va răsplăti proiectele şi munca în echipă cu 18 rachete de joacă şi vouchere de cumpărături.

Astfel, cei mici deprind bucuria de a meşteri ceva cu forţele proprii şi îşi pot exersa şi dezvolta abilităţile practice, într-o perioadă dificilă atât pentru copii, cât şi pentru părinţi.

Prin susţinerea acestui proiect, Hornbach doreşte să încurajeze familiile să petrecacă timp de calitate împreună şi să câştige experienţa şi îndemânare pentru proiecte noi, ca joaca să nu aibă limite.

Dacă vrei să intri în joaca de-a rachetele şi în competiţia familiilor, acceseaza aici planul intergalactic pus la punct de Itsy Bitsy şi Hornbach pentru această vacanţa de vară

GALERIE FOTO.

ITSY BITSY este unica platformă integrată de comunicare dedicată copiilor, părinţilor şi educatorilor şi include singurul post de radio din România pentru părinţi şi copii, platforma online www.itsybitsy.ro, ateliere pentru părinţi şi copii şi evenimente pentru timpul liber în familie.

Itsy Bitsy FM emite în eter în Bucuresti şi în peste jumătate din teritoriul României.

Lumea Itsy Bitsy o puteţi accesa oriunde şi oricând, prin intermediul aplicaţiei gratuite ITSY BITSY FM, disponibilă în GooglePlay şi AppStore.

Itsy Bitsy a iniţiat şi obţinut, împreună cu partenerii săi, ca 1 Iunie să fie zi liberă naţională şi a iniţiat şi derulat campania strategică naţională de prevenire şi combatere a bullyingului în şcoli.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus