Skip to main content

Comunicat. SIEL INVEST aduce în România o soluție pentru măsurarea simultană, fără contact, a temperaturii mai multor persoane, de la Dahua Techology

 
Comunicat. SIEL INVEST aduce în România o soluție pentru măsurarea simultană, fără contact, a temperaturii mai multor persoane, de la Dahua Techology

Comunicat. SIEL INVEST distribuie în România o soluție profesională non-contact de detectare a temperaturii umane, ce permite măsurarea simultană a mai multor persoane de la distanță, ea fiind perfectă pentru companiile care își reiau activitatea după pandemie și sunt obligate să asigure măsuri de prevenție a răspândirii Covid-19.

Publicitate

SIEL INVEST furnizează aceste servicii, încă din luna aprilie, către numeroase fabrici, clădiri de birouri, spitale și centre comerciale.

Soluția este dezvoltată de Dahua Techology și constă într-o cameră termală, care măsoară cantitatea de energie pe care o persoană o emite în raport cu împrejurimile sale, un senzor de calibrare a temperaturii și un echipament de înregistrare a datelor, cu inteligență artificială.

Astfel, sistemul Dahua Technology reprezintă o alternativă mai sigură, mai rapidă și fără contact în măsurarea temperaturii umane. În momentul detectării unei persoane cu temperatură ridicată, sistemul va emite o alarmă pentru a ușura planul de intervenție.

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament.

Soluția Dahua Technology se remarcă prin precizia măsurătorilor, având o marjă de eroare de doar +/- 0,3 grade Celsius, analiza și afișarea în timp real a temperaturii persoanelor, sistemul non-contact, măsurarea simultană a mai multor persoane și multiple configurații adaptabile fiecărei nevoi, avertizarea lipsei măștii de protecție, recunoaștere facială prin intermediul bazei de date, instalare și utilizare ușoară, suport tehnic permanent și livrare rapidă din stoc.

„Acestă tehnologie este rezultatul experienței acumulate în diferite țări ale lumii de o echipă de peste 5000 de specialiști. Ne bucurăm să putem oferi agenților economici din România o soluție performată, de ultimă oră, care va contribui la întoarcerea la serviciu în siguranță a angajaților sau la protejarea clienților.

Este un sistem non-contact care oferă beneficii multiple, ceea ce îl face perfect pentru utilizarea în spitale, școli, clădiri comerciale sau zone rezidențiale”, a declarat Larisa Negru, Director General Siel Invest.

GALERIE FOTO. Soluția de măsurare a temperaturii

În prezent, cea mai răspândită metodă de verificare a temperaturii angajaților sau vizitatorilor, adoptată la scară largă și la noi în țară, este termometrul portabil. Această metodă implică însă utilizarea de personal sau operator suplimentar și limitează viteza de intrare a persoanelor într-un spațiu.

De asemenea, această metodă implică distanțarea socială a operatorilor de subiecți la 1,5 m – 2 m, lucru greu de realizat.

Despre SIEL INVEST

SIEL INVEST este o companie cu o activitate de peste 27 de ani în domeniu, având drept obiectiv principal distribuția echipamentelor destinate sistemelor de siguranță și securitate electronică.

Misiunea companiei este de a oferi clienților garanția unor produse care să corespundă în totalitate celor mai exigente cerințe și așteptări.  

Ce este secțiunea COMUNICATE:

Secțiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar și din alte câmpuri de activitate.

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Comentarii

  • Aşa e, Fănele, e doar o simplă întâmplare că o boală apărută de nicăieri, pompată de presa corporatistă până la nivelul unei apocalipse virale, aduce cu ea schimbări politice, sociale şi economice imposibil de implementat într-o perioadă atât de scurtă.

    Acum, ca să fiu şi mai aproape de subiect, dacă are generosul sponsor nişte măscuţe dintr-alea care se poartă pe sub năsuc, cum am văzut eu la Şică Mandolină, vreau şi eu vreo douăj de bucăţi.

Trimite un comentariu