Skip to main content

Desprecopii.com își internalizează vânzările. Va vinde și pentru Clubulbebelușilor.ro

 
Desprecopii.com își internalizează vânzările. Va vinde și pentru Clubulbebelușilor.ro

Schimbare în politica de vânzări de publicitate a site-ului Desprecopii.com. 

Publicitate

Platforma de parenting își internalizează vânzările, după cinci ani în care spațiul publicitar din site a fost administrat de regia de nișă ParentingAds.

Odată cu această mutare, din luna iunie Desprecopii.com vinde publicitatea și pentru un alt site, tot de parenting: Clubulbebelușilor.ro.

Desprecopii.com va reprezenta site-ul atât în cadru SATI (BRAT) cât și în relația cu agențiile de publicitate și clienții direcți.

Florin Popescu, manager Desprecopii.com despre politica de vânzări:

"După criza provocată de noul coronavirus, comunicarea online a devenit mult mai importantă dar și mai delicată. Părinții reacționează acum diferit, sunt mai sensibili la problemele legate de sănătate, educație, și viață de familie.

Desprecopii.com are acces la un public imens din România iar prin parteneriatul cu site-ul ClubulBebelusilor.ro ne extindem audiența. Audiența mare și influența pe care o exercitam mediatic vine însă și cu o mare responsabilitate.

La desprecopii.com și clubulbebelusilor.ro nu "vindem" publicitate, ci vom promova către părinți produse și servicii care le pot îmbunătăți viața.

Despre polica editorială: 

„Ambele site-uri au o politică editorială concentrată pe teme relevante pentru părinti, cu informații atent selectate, scrise sau verificate de specialiști.

Și Desprecopii.com si Clubulbebelusilor.ro se opun trendului de tabloidizare a parentingului care din pacate este practicat din ce in ce mai activ în România”, spune Mirela Zoița, fondator Desprecopii.com. 

Site-ul Desprecopii.com a fost, în ultimii cinci ani, în portofoliul regiei ParentingAds. Înainte, de vânzări s-a ocupat Ringier.

Desprecopii.com are în spate 20 de ani de existență. Are, în medie, 2,5 milioane de afișări, de la 850.000 de unici.

Clubulbebelușilor.ro a fost fondat în urmă cu opt ani de Anca David, unul dintre utilizatorii platformei Desprecopii.com. Are în jur de 850.000 de afișări lunar, de la 200.000 de unici.

Citește și: Vânzările site-ului Desprecopii trec de la Ringier la regia ParentingAds

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu