Skip to main content

Dragoş Pătraru, avertizat de CNA pentru limbaj. Ce a spus Pătraru despre cei de la Realitatea şi de ce?

 
Dragoş Pătraru, avertizat de CNA pentru limbaj. Ce a spus Pătraru despre cei de la Realitatea şi de ce?

CNA. Avertisment pentru Pătraru şi Starea Naţiei. Consiliul Naţional al Audioviziualului a somat postul Prima TV, pentru o emisiune Starea Naţiei.

Publicitate

Motivul?

Două comentarii pe care Pătraru le-a făcut în emisiune:

- Mizerabilii ăia de la Realitatea Plus

- Vai de mine, ce vome de oameni!

Pe scurt, „limbaj injurios” - după cum au concluzionat oamenii din for. Sancţiunea a fost propusă de Radu Herjeu.

Replicile lui Dragoş Pătraru, la adresa celor de la Realitatea Plus, au fost spuse în contextul în care, la Realitatea, o parte din angajaţi fuseseră trimişi în şomaj tehnic, însă prestau munca la redacţie sunt paravanul voluntariatului.

Legislaţie - Codul de reglementare a conţinutului audiovizual

Art. 40 - (5) Moderatorii, prezentatorii şi realizatorii programelor au obligaţia să nu folosească şi să nu permită invitaţilor să folosească un limbaj injurios sau să instige la violenţă.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    patrare patrare ce-ai fost si ce-ai ajuns Faci ce faci si dai cu palma la c...Erai simpatic ( cindva ) dar de cind vrei sa faci pe impartialul o cam dai chix te agati de motive puerile doar ca sa arati ca dai si-n ailalti
  • Șerban Șerban
    mĂ nUmEsC rAdU hErJeU, sI aM uMoR!
  • Adi Adi
    Dacă eu de exemplu incerc sa folosesc aceste expresii aici, pe Paginademedia, ma lasă oare administratorul site-ului? Hai ca fac o proba: mizerabilii de realitatea si vome de oameni.
  • Iuli Iuli
    Pătraru avea dreptate despre ăștia de la Realitatea cu Șomajul și munca prestată pe gratis, dar nu poți spune așa ceva pe post.
    Oricum, meritau amendă. Dacă la ProTV sau Antena1 erau spuse asemenea vorbe în Prime-Time automat primeau amendă din cauză că “se uită un public mare de oameni”
  • Maxim Maxim
    Acest Personaj lipsit complet orice urma de har si de haz, care nu face altceva decat sa provoace ura si denigrare e in sine ceea ce spunea despre cei de la R plus. Deci trebuie crezut.
  • Adi Adi
    Dacă pentru așa ceva dai somatie....Asta practic inseamna că îndemni moderatorii să spună asemenea lucruri pe post. E de neacceptat ce face CNA. Dar, mai miră pe cineva?
  • jk jk
    Atat?Ma rog erau in stare de amenda :)))

Trimite un comentariu

sus