Skip to main content

COMUNICAT. A început primul târg educaţional online. Sute de programe. Viitorii studenţi, la un click distanţă de universităţile din România

 
COMUNICAT. A început primul târg educaţional online. Sute de programe. Viitorii studenţi, la un click distanţă de universităţile din România

COMUNICAT. Viitorii studenţi, la un click distanţă de universităţile din România la primul târg educaţional online - HE.RO Virtual Exhibition, 25-27 iunie.

Publicitate

•Sute de programe educaţionale din toată ţara, reunite pentru prima oară într-un singur spaţiu virtual

•Accesul vizitatorilor la expoziţie este gratuit, aici: www.vefromania.com

Între 25-27 iunie 2020 va avea loc prima ediţie a HE.RO Virtual Exhibition - expoziţie educaţională ce reuneşte, în mediul online, universităţile şi educatorii din România cu tinerii dornici să se dezvolte personal şi profesional.

Accesul vizitatorilor în platforma online este gratuit şi se face prin înregistrare aici, pe www.vefromania.com. După 27 iunie, platforma rămâne deschisă pentru comunicare între studenţi şi universităţi timp de două săptămâni.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament.

În cadrul expoziţiei virtuale, universităţi din toate marile oraşe ale ţării, printre care - Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu”, Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, American Hotel Academy şi altele - vor avea standuri unde îşi vor prezenta ofertele educaţionale pentru programe de licenţă, masterat şi doctorat.

În plus, tinerii pot primi informaţii despre viaţa de student, opţiunile de cazare şi programele de voluntariat direct de la reprezentanţi ai asociaţiilor studenţeşti.

Târgul reuneşte şi companii de consultanţă educaţională care-i pot îndruma pe vizitatori în alegerea celor mai potrivite programe, educatori care oferă o varietate de cursuri şi specializări şi companii ce îşi prezintă oportunităţile de internship şi carieră.

"Schimbul de energie ce se realizează în interacţiunea faţă în faţă dintre oameni nu poate fi comparat sau înlocuit. Însă nevoia de schimbare şi adaptare la noile condiţii sociale ne-a inspirat să creăm primul târg educaţional virtual ce adună exclusiv universităţi şi educatori din ţara noastră.

HE.RO Virtual Exhibition are avantajul de a pune la dispoziţia vizitatorilor sute de programe educaţionale din zeci de domenii de studiu, accesibile cu un singur click - fără bariere materiale, de timp sau spaţiu", a declarat Sorina Enăchiuc, Director Executiv, High Edu Consulting.

Ofertele de studii din cadrul evenimentului acoperă toate tipurile de specializări şi sunt disponibile în limba maternă sau în limbi străine.

"Odată cu participarea noastră la numeroase conferinţe şi târguri educaţionale internaţionale, am constatat lipsa expunerii şi promovării programelor universităţilor din România.

Ne dorim ca HE.RO Virtual Exhibition să contribuie la un învăţământ mai aplicat şi mai conectat cu piaţa globală a muncii şi să aibă un ecou şi în rândul mediului de business pentru a sprijini, pe viitor, mai multe programe academice", a adăugat Nona Colfescu, Business Development Manager, High Edu Consulting.

Pe parcursul celor trei zile de sesiune LIVE sunt aşteptaţi peste 10.000 de participanţi, printre care: potenţiali studenţi români, persoane care îşi doresc să-şi extindă aria de cunoaştere prin intermediul unor cursuri noi, dar şi potenţiali studenţi străini, care doresc să studieze în România.

Toţi vor avea acces gratuit la workshop-uri, webinarii sau la consiliere educaţională şi de orientare în carieră.

Accesul în cadrul târgului se realizează rapid, de pe orice dispozitiv şi de oriunde, singura condiţie fiind accesul la Internet. Comunicarea cu reprezentanţii standurilor se va realiza extrem de uşor, pe chat sau faţă în faţă, prin intermediul apelului video.

Aceasta este prima sesiune LIVE a HE.RO Virtual Exhibition, cea de-a doua fiind programată pentru zilele de 4 şi 5 septembrie 2020. După fiecare sesiune, platforma rămâne deschisă timp de două săptămâni.

Mai multe detalii despre expoziţie pe www.vefromania.com.

***
Despre High Edu Consulting

High Edu Consulting este o companie românească de consultanţă educaţională. Echipa de consultanţi acreditaƫi oferă servicii personalizate de consiliere educaƫională elevilor, studenƫilor, adulƫilor, profesioniştilor şi tuturor celor pasionaƫi de educaƫie continuă.

High Edu se adresează celor care doresc să îşi consolideze educaƫia prin admiterea la licee, universităƫi, academii şi instituƫii profesionale care se potrivesc cel mai bine dorinƫelor, talentelor şi aspiraƫiilor lor de carieră. Obiectivul High Edu este ca fiecare persoană să îşi atingă potenƫialul maxim.

Experienƫa de peste 20 de ani în conceperea şi implementarea programelor de training, recrutare, dezvoltare personală şi de abilităţi, coaching, mentorat, programe de internship şi induction a consultanƫilor High Edu stă la baza serviciilor complete oferite care ajută tinerii români să îşi construiască o carieră de succes

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus