Skip to main content

COMUNICAT. Andrei Leonte lansează o piesă alături de Laura Muruzuc de la Românii au Talent. Piesa a fost scrisă în izolare

 
COMUNICAT. Andrei Leonte lansează o piesă alături de Laura Muruzuc de la Românii au Talent. Piesa a fost scrisă în izolare

COMUNICAT. Andrei Leonte revine în atenţia fanilor cu gândurile sale din timpul pandemiei, pe notele unei piese indie-pop - Panda.

Publicitate

În track ne reîntâlnim şi cu Laura Muruzuc, o tânără artistă basarabeancă ce a emoţionat până la lacrimi juriul şi publicul de la Românii au Talent cu poeziile sale. Aceasta are ultimul cuvânt în colaborarea cu Andrei printr-un monolog recitat la final, concomitent cu acordurile piesei

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament.

Andrei Leonte, despre proiect:


„În una dintre variantele de interpretare, versurile marchează trăiri din momente diferite ale vieţii. Şi cum la început vedem lucrurile din unghiul unui copil, mi-am dorit să gândesc titlul prin acelaşi filtru.

Zic eu că un copil (aproape) întotdeauna va îmbrăca într-o poveste chiar şi un lucru negativ şi îi va da un twist senin. Aude ce e frumos şi bun din ce i se spune. Şi m-am gândit că dacă ar auzi cuvântul “pandemie”, poate i-ar rămâne în minte ceva cu pand… deci probabil panda. Deci e ceva cu urşi, deci pandemia sigur este lumea urşilor panda.

Din momentul în care mi-a devenit clară în minte această înlănţuire de gânduri, m-am gândit că piesa (compusă în pandemie) trebuie să se numească Panda!”, ne spune Andrei.

Surpriza piesei insă este intervenţia caldă a Laurei, care aduce un răspuns căutărilor din versurile lui Andrei. Astfel povestea este rotunjită şi încheiată într-o notă armonioasă.

VIDEO. Andrei Leonte - Panda (feat. Laura Muruzuc)

„Andrei a cântat senin, mi-am dorit în monolog să păstrez aceeaşi împăcare şi linişte. O linişte a doi oameni care îşi cunosc visurile, încercările, greşelile pe care le-au făcut şi care împart toate aceste lucruri între ei.

Cred că „Panda” e cântecul celor doi care şi-au povestit atât de multe, încât au ajuns să viseze împreună, să privească în aceeaşi direcţii şi să fie asemănători în amintiri.

Pandemia ne-a învăţat că astfel de momente contează cel mai mult” ,ne povesteşte Laura Muruzuc.

Piesa a fost compusă de Andrei Leonte alături de Alex Luft. Versurile sunt ca întotdeauna semnate tot de Andrei, cu excepţia monologului de la final, care a fost scris de Laura Muruzuc.

Masterizarea a fost asigurată de Victor Răzvan Alstani, iar ilustraţia care ne însoţeşte pe tot parcursul piesei a fost creată de Simona Harea.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cris Cris
    si versurile,suna cam asa:
    "Cand o fi aia ca paru,
    Poti sa canti ca Dan Spataru?"
    Nea Leonte,esti cumva de dincolo de podul de f...ci? cam multe face Romania pt voi,dar,voi ,in afara de rocketi si escorte,ce oferiti..ca la cetatenie,dati navala cu totii,putorilor.

Trimite un comentariu

sus