Skip to main content

Cătălin Striblea, din nou la matinal. Face echipă cu Radu Constantinescu, la Europa FM

 
Cătălin Striblea, din nou la matinal. Face echipă cu Radu Constantinescu, la Europa FM

Când nu poţi sta departe de matinal. Cătălin Striblea a preluat, din nou, un matinal în FM. Se ocupă pe timpul verii de emisiunea Deşteptarea, de la Europa FM.

Publicitate

Va face echipă cu Radu Constantinescu (realizatorul emisiunii Drum cu prioritate, tot la Europa FM), cât matinalii Petreanu, Zafiu şi Luca Pastia sunt în concediu.

Striblea şi Constantinescu vor face Deşteptarea în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, până la finalul lunii august.

„Chiar mi-era dor să fac un pic de matinal”, spune Cătălin Striblea într-o postare de Facebook.

Reamintim că Striblea are o istorie lungă ca matinal la Digi FM, post pe care l-a părăsit în luna martie a acestui an. Acolo, făcea emisiunea de dimineaţă de patru ani, iar motivul plecării s-a legat direct de acest aspect:

„Uzură fizică şi psihică şi faptul că familia mea a avut cumva de suferit în aceşti ultimi patru ani, din cauza programului încărcat pe care îl presupune un program matinal. Mi-ar fi plăcut să merg în continuare, însă totul ar fi avut un cost”, după cum declara chiar el, pentru Paginademedia.ro, la vremea respectivă.

La Europa FM se ocupă, în mod normal, de emisiunea România, în direct - pe care a făcut-o ani de zile Moise Guran. De asemenea, mai apare şi în producţii ca Piaţa Victoriei sau Avocatul Diavolului.


Citeşte şi: Cătălin Striblea pleacă la Europa FM. A fost ultima zi la Digi FM


Citeşte şi: Cătălin Striblea pleacă de la Digi FM


Citeşte şi: Emisiunea „România în direct” are un nou prezentator. Cine vine în locul lui Moise Guran


VIDEO DIN ARHIVĂ. Cătălin Striblea la lansarea Realitatea TV, acum 13 ani


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cris Cris
    Si acum se trezeste dimineata devreme pt Europa FM... nu?
    Cam mincinos domnul.
  • Mihnea Mihnea
    @Ionut, da, Catalin a plecat de la Digi din cauza programului foarte stresant pe care il are un om care prezinta un matinal. Radu si Catalin chiar fac un matinal estival ok, avand in vedere ca eu de obicei ascult Rock FM dimineata, cand e Exarhu la butoane. Ascultam Rock si in restul zilei pe langa RRA, RFI, Virgin, Smart si Europa, fiind singurele posturi pe care le ascult cu placere. In concluzie, matinalul estival de la Europa FM merita ascultat.
  • Ionut Ionut
    Catalin Striblea chiar e un tip OK in peisajul mass-media romanesc insa parca a plecat de la Digi FM fiindca nu mai suporta sa se trezeasca asa dimineata, nu?

Trimite un comentariu

sus