Skip to main content

COMUNICAT. Clinicile 32 implinesc 15 ani de activitate. 15 manopere stomatologice cu 15% discount.

 
COMUNICAT. Clinicile 32 implinesc 15 ani de activitate. 15 manopere stomatologice cu 15% discount.

COMUNICAT. Clinicile 32 implinesc 15 ani de activitate. Anul acesta, Clinicile 32 se pregatesc de aniversarea celor 15 ani de activitate, prilej cu care lanseaza o campanie aniversara traditionala. In fiecare an, pacientii sunt cei care primesc, de fapt, cadouri de la intreaga Familie 32, iar anul aceste darurile inseamna 15 manopere stomatologice cu 15% discount.

Publicitate

Aflati toate detaliile din pagina campaniei aniversare: https://www.clinica32.ro/promotie-clinica32/

Clinicile 32 reprezinta un concept unic in piata romaneasca ce ofera pacientilor manopere stomatologice digitale la un raport optim calitate pret, datorita tehnologiei digitale, a tuturor sectiilor stomatologice sub acelasi acoperis, inclusiv radiologie dentara si laborator dentar, materiei prime de calitate si a echipei cu pregatire in toate ariile medicinei dentare.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament.

Totul a inceput cu un cabinet dentar si s-a transformat in doua clinici aliniate 100% la cele mai inalte standarde ale stomatologiei digitale internationale.

“15 ani reprezinta una dintre cele mai importante aniversari Clinica 32, mai ales ca incununeaza procesul prin care cele doua clinici au trecut la infrastructura digitala aliniata la exigentele internationale, a dezvoltat organic echipa si ofera pacientilor solutii inteligente, moderne si digitale la orice provocare ce vizeaza sanatatea sau frumusetea tuturor celor 32 de dinti.

Va invit sa aniversam impreuna si, astfel, sa beneficiati de cele 15 manopere cu 15% discount pana la 28 februarie 2021 si va urez, ca de fiecare data, tot sa zambiti!”, Dr. Razvan Boberis, Ceo Clinica 32.

Familia 32

In cadrul Clinicilor 32, veti gasi o echipa de medici profesionisti cu experienta solida ce sunt in permanenta in contact cu informatia de ultima ora prin participarea constanta la cele mai importante evenimente interne si internationale de pe toate continentele.

GALERIE FOTO.

Tehnologie Clinica 32

Sub acoperisul Clinica 32 se regaseste tehnologie digitala de ultima ora.

Pentru Clinica 32 este extrem de important sa ofere pacientilor sai cele mai noi si performante tratamente. Inovatia este unul dintre pilonii pe care am construit drumul nostru in stomatologia romaneasca, un concept orientat doar catre sanatatea si frumusetea zambetelor pacientilor nostri.

Revista Clinica 32

Revista Clinica 32 ofera explicatii utile despre cum se realizeaza tratamentele si investigatiile in stomatologia digitala si modul in care Clinica 32 practica stomatologia digitala in prezent.

Clinica 32 oferă:

  • Tratamente stomatologice digital
  • Implant dentar ghidat digital fara taieturi
  • Computer tomograf CBCT 3DTehnologia CEREC
  • One day implant
  • Aparat dentar Invisalign
  • Echipa cu pregatire multidisciplinara
  • Materie prima premium

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    domnule dean, publicatiile trebuie sa traiasca totusi din ceva, totul costa, nu se mentine asa cu aer. care este problema daca oamenii au ales sa promoveze servicii stomatologice, implanturi dentare sau orice doresc? este perfect normal. daca promovau altceva ma intreb ce
  • DEan Dumitriu DEan Dumitriu
    Voi cu "Clinicile 32". PRO TV cu "Clinicile Dr.Leahu". Asta nu e publicitate mascata?

Trimite un comentariu

sus