Skip to main content

COMUNICAT. Universal Music Romania a lansat proiectul „Cantece pentru copii”

 
COMUNICAT. Universal Music Romania a lansat proiectul „Cantece pentru copii”

COMUNICAT. Primavara acestui an a venit cu un proiect nou, dedicat de data aceasta celor mici. Universal Music Romania a lansat proiectul „Cantece pentru copii”, cu o prima serie de 6 melodii pentru cei mici, prezentate pe parcursul a cateva saptamani.

Astfel, copiii, dar si parinti, au putut descoperi cum sa se spele corect pe dinti si pe maini, cum sa poarte masca sau cum sa isi puna un plasture pe ranile de la joaca, cu ajutorul noilor melodii animate.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament.

Henry, Emma, Mama, Tata si HamHam sunt personajele principale ale acestui proiect, unde micutii se bucura de o lume magica, perfecta pentru momentele de dans, voie buna si distractie, la care se adauga si elementele educative.

Ideea acestui proiect poarta semnatura muzicianului si omului de radio Kai Horage, insa vocile in limba romana au fost daruite de colaboratori din România.

GALERIE FOTO

Cantecele pentru copii pot fi ascultate pe toate platformele de streaming, dar si pe canalul de YouTube „Cantece pentru copii”, unde s-au adunat aproape 300.000 de vizionari ale videoclipurilor lansate pana acum.

VIDEO. Cântece pentru copii - Cu un plasture pansează

Ce este secțiunea COMUNICATE:

Secțiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar și din alte câmpuri de activitate.

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu