Skip to main content

COMUNICAT. Foto cu artă murală. savana a donat 1 tonă de vopsea pentru evenimentul-manifest Street Delivery 2020

 
COMUNICAT. Foto cu artă murală. savana a donat 1 tonă de vopsea pentru evenimentul-manifest Street Delivery 2020

COMUNICAT. Ediţia cu nr 14 a festivalului s-a desfăşurat în luna iulie şi a luat forma unui eveniment-puzzle, răspândit în tot oraşul şi recompus online, desfăşurat sub tema “ReSoluţii”. Scopul principal al proiectelor răspândite în mai multe locuri din oraş a fost să (re)împrietenească locuitorii cu cartierele lor şi să le arate o nouă faţă a oraşului.

Publicitate

Acest eveniment a fost o oportunitate extraordinară pentru savana de a se implica din nou în viaţa comunităţii din Bucureşti, co-participând la înfrumuseţarea şi re-energizarea oraşului.

#energizareprinculoare este motto-ul savana, prin urmare o ocazie perfectă pentru brand de a ajuta prin vopseaua donată în cadrul acestui eveniment să dea viaţă celor mai importante străzi din Bucureşti, prin picturi murale realizate de artişti şi graficieni.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament.

Locaţiile energizate prin culoare de savana la Street Delivery 2020 transmit mesaje puternice şi pot fi vizitate aici:

1.Mural Arthur Verona nr. 21 (lângă Cărtureşti şi Ordinul Arhitecţilor)

Opera realizată de Alex Baciu vorbeşte de la sine şi are un mesaj simplu: Aveam oricum nevoie de o pauză. Respiră!

2.Mural Ion Câmpineanu 31 (Porticul de la Sala Palatului - coloane)

Artiştii Type Thursday - Bianca Dumitraşcu & Artemisa Pascu & friends au igienizat, curăţat şi revitalizat porticul de la Sala Palatului sub conceptul: Speranţă pentru Bucureşti.

3. Mural Splaiul Unirii 160 NOD Makerspace (Industria Bumbacului, Timpuri Noi, Splaiul Unirii)

Artiştii Irina Mocanu şi Georgian Constantin au dorit transformarea spaţiului industrial, simbolizat prin planta de bumbac, prin creativitate şi comunitate care au ca simbol păsările.

4. Mural Tăbăcarilor 27 ( între Unirii şi Timpuri Noi)

Artistul Robert Ober transmite, prin operă, un mesaj clar şi răspicat: CLEAN AIR NOW (Aer curat acum).

5.Mural Griviţei: Calea Grivitei x Budişteanu (vizavi de Universitatea de Arte)

Un mural ghicitoare realizat de Irlo,Kero & Ocu & friends. De ce ghicitoare? Pentru că fiecare plimbare pe Griviţa e o posibilă nouă descifrare. Mic indiciu: Înainte să o dai de gard, întreabă-te: ce e un leopard?

Pe langă vopsea, savana a susţinut evenimentul prin actiunea “Adoptă o plantă în găletuşă savana” pe care vizitatorii o puteau lua de la locaţiile unde artiştii pictau muralele.

Multumiri echipei savana care a făcut posibilă energizarea prin culoare a oraşului la Street Delivery 2020:

  • Alexandra Chirica (Business Strategy & Marketing Director)
  • Cristina Nistoroiu (Category Marketing Manager)
  • Loredana Stoica (Brand Manager)

Mulţumim şi organizatorilor Street Delivery: Timea Honţ, Cristian Neagoe, Dona Teşcovschi şi Mihaela Simirea, cu ajutor de nădejde de la Dragoş Mazo – om de bază la murale - împreună cu artiştii fără de care acest festival al culorilor nu ar fi posibil an de an.

GALERIE FOTO.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus