Skip to main content

COMUNICAT. Foto cu artă murală. savana a donat 1 tonă de vopsea pentru evenimentul-manifest Street Delivery 2020

 
COMUNICAT. Foto cu artă murală. savana a donat 1 tonă de vopsea pentru evenimentul-manifest Street Delivery 2020

COMUNICAT. Ediția cu nr 14 a festivalului s-a desfășurat în luna iulie și a luat forma unui eveniment-puzzle, răspândit în tot orașul și recompus online, desfășurat sub tema “ReSoluții”. Scopul principal al proiectelor răspândite în mai multe locuri din oraș a fost să (re)împrietenească locuitorii cu cartierele lor și să le arate o nouă față a orașului.

Publicitate

Acest eveniment a fost o oportunitate extraordinară pentru savana de a se implica din nou în viața comunității din București, co-participând la înfrumusețarea și re-energizarea orașului.

#energizareprinculoare este motto-ul savana, prin urmare o ocazie perfectă pentru brand de a ajuta prin vopseaua donată în cadrul acestui eveniment să dea viață celor mai importante străzi din București, prin picturi murale realizate de artiști și graficieni.

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament.

Locațiile energizate prin culoare de savana la Street Delivery 2020 transmit mesaje puternice și pot fi vizitate aici:

1. Mural Arthur Verona nr. 21 (lângă Cărturești și Ordinul Arhitecților)

Opera realizată de Alex Baciu vorbește de la sine și are un mesaj simplu: Aveam oricum nevoie de o pauză. Respiră!

2. Mural Ion Câmpineanu 31 (Porticul de la Sala Palatului - coloane)

Artiștii Type Thursday - Bianca Dumitrașcu & Artemisa Pascu & friends au igienizat, curățat și revitalizat porticul de la Sala Palatului sub conceptul: Speranță pentru București.

3. Mural Splaiul Unirii 160 NOD Makerspace (Industria Bumbacului, Timpuri Noi, Splaiul Unirii)

Artiștii Irina Mocanu și Georgian Constantin au dorit transformarea spațiului industrial, simbolizat prin planta de bumbac, prin creativitate și comunitate care au ca simbol păsările.

4. Mural Tăbăcarilor 27 ( între Unirii și Timpuri Noi)

Artistul Robert Ober transmite, prin operă, un mesaj clar și răspicat: CLEAN AIR NOW (Aer curat acum).

5. Mural Griviței: Calea Grivitei x Budișteanu (vizavi de Universitatea de Arte)

Un mural ghicitoare realizat de Irlo,Kero & Ocu & friends. De ce ghicitoare? Pentru că fiecare plimbare pe Grivița e o posibilă nouă descifrare. Mic indiciu: Înainte să o dai de gard, întreabă-te: ce e un leopard?

Pe langă vopsea, savana a susținut evenimentul prin actiunea “Adoptă o plantă în găletușă savana” pe care vizitatorii o puteau lua de la locațiile unde artiștii pictau muralele.

Multumiri echipei savana care a făcut posibilă energizarea prin culoare a orașului la Street Delivery 2020:

  • Alexandra Chirica (Business Strategy & Marketing Director)
  • Cristina Nistoroiu (Category Marketing Manager)
  • Loredana Stoica (Brand Manager)

Mulțumim și organizatorilor Street Delivery: Timea Honț, Cristian Neagoe, Dona Teșcovschi și Mihaela Simirea, cu ajutor de nădejde de la Dragoș Mazo – om de bază la murale - împreună cu artiștii fără de care acest festival al culorilor nu ar fi posibil an de an.

GALERIE FOTO.

Ce este secțiunea COMUNICATE:

Secțiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar și din alte câmpuri de activitate.

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu