Skip to main content

COMUNICAT. Grupul Gândul, compania de presă cu cele mai citite publicaţii din România în ultimele 10 zile

 
COMUNICAT. Grupul Gândul, compania de presă cu cele mai citite publicaţii din România în ultimele 10 zile

COMUNICAT. Grupul de presă Gândul este, potrivit datelor oficiale, nr. 1 în topul preferinţelor românilor când vine vorba de ştiri online. Datele furnizate de SATI-BRAT demonstrează că Grupul Gândul a fost cel mai citit grup de presă în România în perioada 20 – 30 iulie.

Publicitate

Site-urile gândul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro sau apropotv.ro, sunt parte a Grupului Gândul, care s-a situat pe locul 1 în topul afişărilor în ultimele 10 zile, cu 79,370,229 de afişări, depăşind toate celelalte grupuri de presă.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cu un portofoliu divers de produse de la site-uri la produse video de succes precum: Gândul LIVE şi Prosport LIVE, Grupul Gândul reuşeşte să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă.

Conţinutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime şi analiză. Grupul a pus însă accent începand cu acest an şi pe zona de video content, emisiunile Gandul Live cu Emma Zeicescu, ProSport Live dar şi interviurile CSID fiind în topul audienţelor pe internet.

Echipa redacţională mulţumeşte tuturor cititorilor pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă în fiecare zi pe site-urile şi produsele video din cadrului Grupului Gândul pentru a citi ştirile zilnice: www.gandul.ro, emisiunea Gândul LIVE moderată de Emma Zeicescu, www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.cancan.ro, www.ciao.ro, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.csid.ro, www.apropotv.ro, www.verdict.ro, www.viitorulromâniei.ro

Ce reprezintă afişările?

O afişare de pagină unică, cumulează afişările de pagină generate de acelaşi cititor pe site în cadrul aceleiaşi sesiuni. O afişare de pagină unică reprezintă numărul de sesiuni în timpul cărora pagina respectivă a fost văzută de una sau de mai multe ori.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Au două publicații care contează: Ziarul Financiar și Business Magazin.
  În acestea nu are rost să aruncați cu mâzgă.

  Din păcate un fost cotidian stimat de public este acum doar un soi de cancan, și, tot din păcate, cred că au nevoie și de reclama vândută de acel sit.
 • pe siteurile astea ajung din greseala, citesc 2 randuri si inchid...cele mai neinteresante articole
 • „Conținutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime și analiză.”. Ce glumă =))

  Cele mai citite știri pe unele dintre aceste site-uri „premium”:
  TOP 20 - Cele mai rușinoase gafe vestimentare ale vedetelor la plajă. Daniela Crudu, de exemplu, a rămas cu sutienul în mână și e doar pe locul doi. Să vezi cine e pe primul loc, imaginile sunt fabuloase - 3.029.346 afișări, cancan

  FOTO / cele mai îndrăznețe imagini cu Oana Lis. Cum arată în costum de baie soția fostului primar al Capitalei - 2.615.851 afișări, prosport

  SUPER-GALERIE FOTO. TOP 100 imagini unice cu primele doamne ale României: Nina Iliescu, Nadia Constantinescu, Maria Băsescu și Carmen Iohannis - Gândul - 779.468 afișări

Trimite un comentariu

sus