Skip to main content

COMUNICAT. Grupul Gândul, compania de presă cu cele mai citite publicații din România în ultimele 10 zile

 
COMUNICAT. Grupul Gândul, compania de presă cu cele mai citite publicații din România în ultimele 10 zile

COMUNICAT. Grupul de presă Gândul este, potrivit datelor oficiale, nr. 1 în topul preferințelor românilor când vine vorba de știri online. Datele furnizate de SATI-BRAT demonstrează că Grupul Gândul a fost cel mai citit grup de presă în România în perioada 20 – 30 iulie.

Site-urile gândul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro sau apropotv.ro, sunt parte a Grupului Gândul, care s-a situat pe locul 1 în topul afișărilor în ultimele 10 zile, cu 79,370,229 de afișări, depășind toate celelalte grupuri de presă.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cu un portofoliu divers de produse de la site-uri la produse video de succes precum: Gândul LIVE și Prosport LIVE, Grupul Gândul reușește să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă.

Conținutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime și analiză. Grupul a pus însă accent începand cu acest an și pe zona de video content, emisiunile Gandul Live cu Emma Zeicescu, ProSport Live dar și interviurile CSID fiind în topul audiențelor pe internet.

Echipa redacțională mulțumește tuturor cititorilor pentru încrederea acordată și îi așteaptă în fiecare zi pe site-urile și produsele video din cadrului Grupului Gândul pentru a citi știrile zilnice: www.gandul.ro, emisiunea Gândul LIVE moderată de Emma Zeicescu, www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.cancan.ro, www.ciao.ro, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.csid.ro, www.apropotv.ro, www.verdict.ro, www.viitorulromâniei.ro

Ce reprezintă afișările?

O afișare de pagină unică, cumulează afișările de pagină generate de același cititor pe site în cadrul aceleiași sesiuni. O afișare de pagină unică reprezintă numărul de sesiuni în timpul cărora pagina respectivă a fost văzută de una sau de mai multe ori.

Ce este secțiunea COMUNICATE:

Secțiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar și din alte câmpuri de activitate.

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Comentarii

 • Au două publicații care contează: Ziarul Financiar și Business Magazin.
  În acestea nu are rost să aruncați cu mâzgă.

  Din păcate un fost cotidian stimat de public este acum doar un soi de cancan, și, tot din păcate, cred că au nevoie și de reclama vândută de acel sit.
 • „Conținutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime și analiză.”. Ce glumă =))

  Cele mai citite știri pe unele dintre aceste site-uri „premium”:
  TOP 20 - Cele mai rușinoase gafe vestimentare ale vedetelor la plajă. Daniela Crudu, de exemplu, a rămas cu sutienul în mână și e doar pe locul doi. Să vezi cine e pe primul loc, imaginile sunt fabuloase - 3.029.346 afișări, cancan

  FOTO / cele mai îndrăznețe imagini cu Oana Lis. Cum arată în costum de baie soția fostului primar al Capitalei - 2.615.851 afișări, prosport

  SUPER-GALERIE FOTO. TOP 100 imagini unice cu primele doamne ale României: Nina Iliescu, Nadia Constantinescu, Maria Băsescu și Carmen Iohannis - Gândul - 779.468 afișări

Trimite un comentariu