Skip to main content

COMUNICAT. Primul Show Fashion în format video din România - Soirees de la mode 23 Memories

 
COMUNICAT. Primul Show Fashion în format video din România - Soirees de la mode 23 Memories

COMUNICAT. Moda se adaptează, exploatează oportunitățile și se reinventează permanent. Și astfel SOIREES DE LA MODE 23 Memories s-a reinventat și a avut loc la Sala “Le Colonnades” de la Athenee Palace Hilton în luna iunie ...fără niciun spectator.

Publicitate

În cadrul acestei ediții speciale s-au implicat designerii Claudia Rawlings, Aleha Toncea, Loredana Ciangau, Iuliana Robescu, Exordia by Artur Datcu (Premiul Elysee 2019), Alexandra Calafeteanu, Antonia Nae - câștigătoarea Premiului Elysee 2020, Natalia Vasiliev, Lia Aram by Anemona Stanchi, IE Clothing, Mitiliane Couture și Studio Cabal care au creat minicolecții îndrăznețe, elegante și feminine.

GALERIE FOTO.

Pe parcursul prezentării de modă avem parte de amintiri in țesături, piese monocrome, texturi elegante și piese vestimentare care aduc un omagiu oamenilor importanți care au inspirat câțiva creatorii de modă români.

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament.

Marilena Milcu, un excentric artist și un profesionist de excepție, a asigurat coloana sonoră unică, atemporală, intensă, axată pe sunetele grave și magnifice ale violoncelului.

„Oricine poate fi inspirat, poate inspira ori căuta inspirația. Într-un format inedit și complicat, SOIREES DE LA MODE 23 Memories este o ediție specială, un show exclusiv în regim video, o nouă estetică dedicată oamenilor speciali care ne-au influențat și care nu mai sunt.

Această ediție eu o dedic mamei mele, cea care m-a susținut permanent. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat pentru a realiza acest eveniment” a declarat Alin Gălățescu, analist de modă și creatorul conceptului SOIREES DE LA MODE .

Cine au fost persoanele care au inspirat cei 11 designerii prezenți la SOIREES DE LA MODE 23? Excentricul designer britanic Alexander McQueen, Frida Kahlo, Oscar de la Renta, Zaha Hadid, Karl Lagerfeld, Victor Hugo și romanul “Mizerabilii”, bunica sau prietena cea mai bună din liceu și cei care au făcut atât de multe pentru cultura artistică.

Partenerii evenimentului au fost viva.ro,/ Hotel Hilton / Cetaphil / Mirela Vescan.

Ce este secțiunea COMUNICATE:

Secțiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar și din alte câmpuri de activitate.

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu