Skip to main content

COMUNICAT. Alegeri PROI Worldwide pentru EMEA: Eliza Rogalski devine noul Vicepreşedinte al regiunii în care sunt incluse cele mai creative agenţii independente de PR

 
Eliza Rogalski
Eliza Rogalski

COMUNICAT. Eliza Rogalski, Managing Partner & Strategy Leader Rogalski Damaschin Public Relations, preia mandatul de Vicepreşedinte pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa) al reţelei PROI Worldwide (Public Relations Organisation International), cea mai mare reţea globală de agenţii de comunicare independente începând din luna iulie, poziţia fiind ocupată pe bază de voluntariat şi fără întreruperea rolului pe care îl îndeplineşte în Romania în calitate de consultant pentru clienţii agenţiei sale de PR.

Publicitate

Eliza Rogalski, unul dintre cei mai apreciaţi şi creativi specialişti de relaţii publice din România, a fost votată de fondatorii şi partenerii agenţiilor membre PROI Worldwide din regiunea EMEA în calitate de co-VP al regiunii, poziţie pe care o va ocupa statutar alături de Rania Azab, fondatoarea agenţiei 4PR, Kaija Pohjala, fondatoarea agenţiei Cocomms şi sub coordonarea directă a Preşedintelui organizaţiei la nivel global, Ciro Dias dos Reis, care conduce agenţia Imagem Corporativa.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament.

Mandatul începe din luna iulie a acestui an şi va fi dus la îndeplinire pe bază de voluntariat şi fără suspendarea activităţii curente pe care Eliza Rogalski o îndeplineşte în agenţia sa de PR.

„Mă onorează încrederea pe care partenerii din PROI mi-au acordat-o odată cu această numire şi sunt încântată să contribui la consolidarea reţelei PROI în regiune, reţea ce cuprinde deja 56 de agenţii independente din EMEA clasate în topurile globale ale creativităţii în PR.

Voi urmări să accelerez schimbul de informaţii şi de expertiză între agenţiile din regiune, dar şi între EMEA şi celelalte regiuni ale lumii, acolo unde este prezentă reţeaua PROI, pentru menţinerea aceloraşi standarde creative în PR care au consacrat agenţiile membre la toate festivalurile şi competiţiile de profil” a declarat Eliza Rogalski, fondatoarea agenţiei Rogalski Damaschin Public Relations.

Agenţiile din PROI EMEA au primit distincţiile „BEST in show” în Europa (Rogalski Damaschin Public Relations) şi „Best in show” în Africa (Atmosphere Communications & the King James Group), în cadrul competiţiilor SABRE Awards din 2019.

La nivel global, 3 agenţii din reţeaua PROI au fost selectate în topul celor mai creative agenţii de PR la nivel international (Global Creative Index): Adfactors PR, Atmosphere Communications şi Rogalski Damaschin PR.

De altfel, agenţia condusă de Eliza Rogalski şi Alina Damaschin ocupă poziţia a 9-a în topul celor mai creative agenţii din lume în 2019, scorul fiind corelat cu numărul de angajaţi ai agenţiei. Regional, Rogalski Damaschin Public Relations se află în top 5 cele mai creative agenţii din zona EMEA.

În 2019, Rogalski Damaschin PR a obţinut locul 2 în topul celor mai creative campanii de comunicare la nivel mondial în cadrul Global Sabre Awards, cât şi distincţia de Best-In-Show Platinum şi Gold Sabre Awards în cadrul competiţiei Sabre dedicată zonei EMEA pentru campania ”Protejează-i aripile”, dezvoltată de Rogalski Damaschin PR împreună cu diviza sa de PA Good Affairs, pentru MSD România.

Despre PROI Worldwide:

PROI Worldwide valorifică puterea colectivă a celor mai ambiţioase agenţii antreprenoriale de comunicare din lume. Prin accesul la informaţii globale şi schimbul de bune practici, agenţiile PROI rămân cele mai recunoscute creatoare de tendinţe de piaţă, furnizând campanii de comunicare cu impact pentru clienţii lor.

În 2019, PROI număra 78 de parteneri cu 7.300 de angajaţi în peste 165 de oraşe şi 50 de ţări. Cu venituri combinate de aproape un miliard de dolari, PROI s-a clasat pe locul 4 în rândul grupurilor de comunicare consolidate şi este singurul parteneriat independent prezent în top 10 global.

Agenţia de relaţii publice Rogalski Damaschin PR este partenerul în România al PROI din anul 2014.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus