Skip to main content

COMUNICAT. Întrebări frecvente cu privire la serviciile de repatriere decedaţi

 
COMUNICAT. Întrebări frecvente cu privire la serviciile de repatriere decedaţi

COMUNICAT. Dupa Revolutie, milioane de romani au ales calea Occidentului, in speranta unui trai mai bun pentru ei si copiii lor. Chiar si dupa ce tara noastra a intrat in Uniunea Europeana, iar lucrurile pareau sa se aseze pe un fagas normal, romanii au continuat sa ia drumul tarilor vestice, pentru joburi platite cu sute sau poate chiar mii de euro in plus fata de cat ar fi castigat in tara.

Publicitate

In timp ce unii dintre ei au preferat sa stranga din dinti pentru cativa ani, iar apoi sa se intoarca acasa cu averea agonisita, altii si-au construit o viata noua, traind „visul" spaniol, englez sau poate chiar pe cel american.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament.

Desi toti au visat la o viata mai buna departe de casa, pentru unii, lucrurile s-au terminat complet altfel decat si-au imaginat, dandu-si obstescul sfarsit departe de tara si de familia lor.

Chiar daca majoritatea emigrantilor romani sunt tineri, aflati la inceputul carierei sau care abia si-au intemeiat familii, moartea poate lovi fulgerator, fie ca vorbim despre accidente rutiere sau probleme grave de sanatate.

Indiferent care ar fi cauza, trupurile neinsufletite ale acestora trebuie aduse inapoi in tara, pentru a fi inmormantate crestineste in localitatea de bastina, iar acest lucru poate fi realizat cu ajutorul unei firme care asigura servicii de repatriere decedati.

Daca treceti printr-o asemenea situatie extrem de delicata cu una dintre rudele dumneavoastra stabilite in afara tarii, veti avea nevoie sa apelati de urgenta la servicii de repatriere decedati.

Intregul proces poate dura cateva zile, avand in vedere ca este nevoie de colaborarea dintre firmele de servicii funerare din Romania si cele din tara in care s-a produs decesul. Daca ati avut norocul ca, pana acum, sa nu mai fiti pus intr-o astfel de ipostaza, cu siguranta aveti cateva intrebari la care cautati raspunsuri.

Iata-le in continuare, oferite de firma de pompe funebre Casa Bucur din Capitala, al carei site poate fi accesat la adresa funerarii-bucuresti.ro.

Cum puteti apela la servicii de repatriere decedati?

Casa Bucur ofera servicii de repatriere decedati non-stop, iar tot ce trebuie sa faceti este sa apelati numarul de telefon 0769 99 00 00, cu tarif normal, in momentul in care primiti teribila veste din strainatate.

Angajatii respectivei case de pompe funebre vor demara imediat procedurile specifice pentru aducerea in tara a sicriului cu trupul neinsufletit al rudei dumneavoastra.

Care sunt tarile din care se asigura repatrierea decedatilor?

Casa Bucur acopera majoritatea tarilor, insa se concentreaza asupra Frantei, Italiei, Spaniei, Angliei si Germaniei, unde se afla cele mai mari comunitati de romani.

Respectiva firma de pompe funebre va colabora cu omologii din tara in care s-a produs decesul, iar aceasta din urma se va ocupa de imbarcarea propriu-zisa a sicriului in avion, in timp ce Casa Bucur va asigura intocmirea actelor.

Apoi, firma de servicii funerare din Bucuresti va prelua trupul neinsufletit din zona cargo a aeroportului de destinatie.

Cum se realizeaza transportul funerar?

Transportul funerar de la aeroport la capela si cimitir se realizeaza la bordul unui autoturism cu toate dotarile de siguranta si igiena aflate in vigoare la nivelul Uniunii Europene.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus