Skip to main content

COMUNICAT. „Restart&Reset” – despre schimbările de paradigmă din HR cu noul director de resurse umane al GroupM, Nineta Ceauş

 
Nineta Ceauş - noul director de resurse umane al GroupM
Nineta Ceauş - noul director de resurse umane al GroupM

COMUNICAT. Unul dintre domeniile în care noul context impune apăsarea butonului de restart&reset este zona de resurse umane. Provocările sunt imense şi, mai mult ca niciodată, au în centru omul, la rândul său aflat într-un proces major de reinventare.

Publicitate

GroupM a recrutat un profesionist cu peste 20 de experienţă pe piaţa de HR în poziţia de Director de Resurse Umane pentru a răspunde cât mai bine provocărilor actuale.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament.

„În acest context incert, ce rămâne în picioare este nevoia de profesionişti, de experţi, mai mult ca niciodată. Restul se rescrie, se reinventează. Work from Home a creat un nou context, un shift major în felul în care oamenii vor lucra de acum înainte.

Cum vom reuşi să adaptăm resursele umane în acest context este adevărata provocare. Planul nostru este de restart&reset, pornind de la această realitate care, în sine, implică anumite praguri psihologice de care trebuie să ţinem cont.

Ne uităm mai mult, mai sincer la ceea ce înseamnă well-being-ul angajatului, la ce impact au aceste schimbări asupra lui, la cum putem păstra talentele şi, nu în ultimul rând, la cum putem facilita dezvoltarea de noi competenţe, adaptate noului context” – Nineta Ceauş, Director de Resurse Umane GroupM

Nineta Ceauş este un activ promotor al zonei de training şi dezvoltare, cu expertiză semnificativă în zona de talent management, gestionând, anterior noii sale poziţii, zona de management al portofoliului, coaching si mentoring pentru comunitatea de talente din cadrul Deutsche Telekom, în cadrul unui centru de excelenţă din Bonn.

Pe piaţa locală, Nineta a fost implicată în proiecte de anvergură în cadrul Romtelecom, Cosmote şi Telekom, de la rebranding intern la proiecte de dezvoltare internă, la nivel naţional.

În cadrul GroupM, Nineta se ocupă de managementul de resurse umane pentru toate agenţiile parte din Grup, cu accent pe zona de cultură organizaţională, training şi dezvoltarea relaţiei cu echipele globale.

Despre GroupM:

GroupM este lider-ul global de management al investiţiilor în media, care gestionează peste 50 miliarde USD în investiţii anuale de media, prin intermediul agenţiilor Mindshare, MediaCom, Wavemaker, Essence, m/SIX şi Xaxis.

GroupM creează reale avantaje competitive pentru clienţii săi prin intermediul specialiştilor din întreaga lume, oferind informaţii valoroase despre tendinţele pieţei cu privire la comportamentul consumatorilor şi diverse platforme de media, expertiză de trading, market-leading brand-safe media, soluţii tehnologice, conţinut şi multe altele.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus