Skip to main content

COMUNICAT. S-a deschis sezonul taberelor de vara pentru 2020. Vezi ofertele SunAdventure

 
COMUNICAT. S-a deschis sezonul taberelor de vara pentru 2020. Vezi ofertele SunAdventure

COMUNICAT. SunAdventure organizeaza tabere de vara pentru sezonul 2020, in depline conditii de siguranta. Daca si copilul tau are minim 4 ani, trimite-l intr-o tabara mult asteptata in perioada iulie 2020-septembrie 2020.

Publicitate
  • Locatii tabere pentru aceasta vara: Sinaia, Bran-Moieciu, Retezat, Apuseni, Transilvania, Viscri, 2 Mai, Austria/Slovenia, Grecia.
  • Tabere pentru copii sunt organizate pe grupuri de varste: 4-7 ani, 7-16 ani, 9-17 ani, 11-18 ani

Ne-am luat toate masurile de siguranta privind distantarea sociala si recomandarile igienico-sanitare in contextul pandemiei de COVID-19, pentru a putea organiza tabere cu un numar restrans de copii.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament.

Garantam distractie si sport, ceea ce are nevoie orice copil, in special ca activitati pe timpul vacantei de vara. In acest an organizam tabere de tip adventure, mountainbike sau outdoor, in cadrul carora avem clar definite activitatile in fiecare zi.

In pretul taberelor sunt incluse atat programul activitatilor, cat si transportul, cazarea si masa. Dispunem de personal calificat care va supraveghea copiii care participa la aceste tabere.

Detalii despre taberele de copii, aici.

Despre Sun Adventure

Compania Sun Adventure s-a infiintat in anul 2002 din dorinta de a pune la dispozitia parintilor tabere si activitati in aer liber pentru copiii lor. Acestia au nevoie mai mult ca oricand de miscare, de sport si sa descopere si sa exploreze mediul inconjurator, dar sa si experimenteze socializarea si sa isi faca noi prieteni.

Ne ocupam cu turism de aventura in special pentru copii (tabere de vara, tabere de schi, tabere tematice), insa organizam si programe outdoor pentru adulti si team building-uri pentru firme.

In functie de sezon, ne putem adapta activitatile, avand grija ca fiecare copil si persoana care calatoreste cu noi sa se simta bine si sa se recreeze.

Pe langa distractie, oferim siguranta atat pentru faptul ca toti instructorii nostri au absolvit cursuri de prim ajutor, cat si pentru faptul ca lucram doar cu instructori specializati si coordonatori dedicati.

Apeleaza la Sun Adventure pentru o vacanta potrivita pentru copilul tau!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus