Skip to main content

COMUNICAT. Vara aceasta, shopping-ul în siguranţă este răsplătit cu premii surpriză la Promenada Mall

 
COMUNICAT. Vara aceasta, shopping-ul în siguranţă este răsplătit cu premii surpriză la Promenada Mall

COMUNICAT. Cumpărăturile în valoare de 500 de lei din Promenada Mall se transformă în noi oportunităţi de shopping

Publicitate

•În perioada 2 iulie-15 august, clienţii Promenada Mall sunt întâmpinaţi cu surprize în vouchere cadou, o tombolă şi alte cadouri

•Food court-ul de pe terasa Promenada îşi aşteaptă vizitatorii în condiţii de siguranţă, în aer liber

Promenada Mall sărbătoreşte reîntâlnirea cu clienţii săi şi îi întâmpină cu vouchere de cumpărături, o tombolă şi premii surpriză. Mai mult, terasa amplasată #PePromenada îşi aşteaptă vizitatorii în condiţii de siguranţă, în aer liber, pentru experienţe culinare memorabile.

În perioada 2 iulie-15 august, bonurile de cumpărături se transformă instant în vouchere pentru şi mai multe experienţe de cumpărături în siguranţă şi le oferă pasionaţilor de shopping o şansă pentru câştigarea premiului cel mare, două vouchere de cumpărături în valoare de 2.000 de lei fiecare, oferite prin tragere la sorţi.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament.

Cumpărăturile din magazinele din centrul comercial în valoare de 500 de lei, cumulat pe maximum 5 bonuri sau 1.000 de lei, cumulat pe maximum 8 bonuri, aduc garantat vouchere în valoare de 50, respectiv 100 de lei, dar şi premii surpriză. Pentru a intra în posesia voucherului, clienţii trebuie să prezinte bonul/bonurile la Info Point, în ziua în care au făcut cumpărăturile.

Clienţii vor fi întâmpinaţi şi cu reduceri speciale, în limita stocului disponibil de magazinul COCCINELLE inaugurat în luna iunie. Aici, clienţii vor putea descoperi creaţii realizate din materiale premium şi un design modern. Colecţiile brandului italian au fost special create pentru a pune în valoare încrederea fiecărei femei.

Pentru că vara aceasta sunt la modă experienţele de shopping în siguranţă, la Promenada, toţi vizitatorii trebuie îşi accesorizeze ţinuta cu o mască de protecţie, respectând normele de distanţare socială şi recomandările igienico-sanitare impuse de autorităţi. Centrul comercial a investit în soluţii avansate de protecţie a zonelor predispuse atingerii (uşi, spaţii grupuri sanitare, mese şi alte suprafeţe), soluţii de filtrare a aerului şi alte materiale menite să le ofere clienţilor încrederea că se află într-un spaţiu sigur în care se pot bucura în continuare de cumpărături.

Mai multe informaţii sunt disponibile aici sau la Info Point în Promenada sau pe site-ul www.promenada.ro şi pe pagina de Facebook a centrului comercial. Întregul regulament al campaniei poate fi consultat aici.

Voucherele cadou pot fi utilizate în magazinele partenere Promenada, iar lista completă poate fi consultată aici.

Despre Promenada

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a staţiei de metrou Aurel Vlaicu.

Promenada este un reper în viaţa urbană a oraşului printr-un design avangardist, care include terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte şi iarna de un patinoar în aer liber, dar şi un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent.

La finalul anului 2014, mall-ul Promenada a intrat în portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor comercial din Europa Centrala si de Est. Pagina de FB: https://www.facebook.com/Promenadaro/

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus