Skip to main content

COMUNICATE. 3 criterii de care să ţii cont înainte de achiziţia unui vestiar metalic

 
COMUNICATE. 3 criterii de care să ţii cont înainte de achiziţia unui vestiar metalic

COMUNICAT. Daca esti antreprenor, sigur te-ai gandit la achizitionarea unui vestiar metalic potrivit afacerii tale. Acesta le va asigura angajatilor confortul necesar pentru a-si schimba vestimentatia, fiind in acelasi timp util si pentru depozitarea uneltelor de lucru sau a bunurilor de valoare.

Publicitate

Chiar daca este mai scump decat un model din lemn, acesta rezista mai bine in timp si reprezinta o investitie de care te vei bucura pe termen lung. Iata 3 criterii de care sa tii cont inainte de a cumpara acest produs!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament.

1. Dimensiuni

Dupa ce ai masurat lungimea si latimea din incapere, este necesar sa iei in calcul si numarul de usi de care un vestiar metalic va dispune pe fiecare nivel. In general, modelele cu doua compartimente se potrivesc in companiile cu putini angajati.

Vestiarele cu multe usi dispun de un spatiu mai mic pe fiecare compartiment, insa faciliteaza accesul mai multor persoane. Indiferent de preferinte, cauta un model care sa vina deja asamblat.

Montarea este un proces dificil si necesita anumite cunostinte si unelte pe care s-ar putea sa nu le ai la dispozitie.

2. Categorie

Fiecare vestiar metalic este creat diferit! De aceea, e important sa alegi unul potrivit pentru industria in care te afli. Daca activitatile din firma implica utilizarea uniformelor de lucru, cumpara un model cu perete despartitor. Acesta va dispune de doua spatii, unde se vor putea pastra hainele curate si cele de schimb.

Modelul este ideal pentru personalul din santiere, ateliere auto sau restaurante, unde conditiile de munca sunt dificile. Acesta poate avea si o bara pentru umerase sau un raft in partea superioara.

Un model de calitate vine la pachet cu usi ranforsate prevazute cu fante suplimentare, acestea permitand o buna circulatie a aerului si prevenind formarea bacteriilor.

In cazul in care detii o sala de fitness, iti trebuie un vestiar metalic cu bancuta. Un astfel de model le va permite clientilor sa-si schimbe tinuta obisnuita cu echipamentul sportiv intr-un timp mai scurt.

De asemenea, acestia se vor putea relaxa in urma antrenamentului. Este un model care dispune de un sistem de inchidere clasic cu cheie. Poate fi prevazut si cu un amortizor care reduce din zgomotul produs de inchiderea usii.

3. Imbunatatiri

Cauta un vestiar care sa fie alcatuit din tabla de otel profilata si sa aiba minimum 0,6mm grosime, deoarece acesta va fi mai rezistent decat unul subtire. Daca ai nevoie de protectie, un model care sa aiba inchidere cu cheie nu va fi suficient.

Din fericire, exista si vestiare care au maner antiefractie, inchidere in trei puncte, incuietoare cu cifru sau inchidere cu moneda.

Vopseaua poate fi anticoroziva, ceea ce inseamna ca se va preveni aparitia ruginei. Cea ignifuga este conceputa special sa reziste la contactul cu focul. Multe vestiare contin si fante in acoperis sau gauri de ventilatie in partea inferioara si cea superioara. Acestea permit aerului sa patrunda in interior si asigura o buna aerisire.

De unde poti cumpara un vestiar metalic?

Alegerea acestei piese de mobilier de birou poate reprezenta o adevarata provocare!

Din fericire, pe piata exista furnizori de incredere care ofera o gama larga pentru astfel de produse, asa cum este si Viamond.ro.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus