Skip to main content

COMUNICAT. DWF este finalistă la Global Search Awards pentru cea mai inovatoare campanie SEO!

 
COMUNICAT. DWF este finalistă la Global Search Awards pentru cea mai inovatoare campanie SEO!

COMUNICAT. DWF este finalistă la Global Search Awards 2020!

Publicitate

Deşi contextul actual nu ne va permite să participăm la finala Global Search Awards din New York în septembrie, noi tot ne bucurăm că am intrat pe lista scurtă a nominalizărilor pentru finala Global Search Awards cu o campanie, în categoria „Cea mai inovatoare campanie SEO”.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament.

Campania este dată de colaborarea cu Whatfontis, cel mai rapid şi flexibil instrument de identificare a fonturilor din orice imagine. WhatFontis a căpătat vizibilitate online la nivel mondial. Am reuşit să ajutăm un client român să-şi atingă visul la nivel global.

Am reuşit, de asemenea, să depăşim concurenţii care au în spate branduri puternice şi ani de SEO, într-o nişă foarte competitivă. Nu în ultimul rând, pe plan tehnic, am reuşit să facem una dintre cele mai de succes optimizări ale bugetului de crawl.

Aceeaşi campanie a fost recunoscută şi în competiţia European Search Awards 2020, alături de alte două campanii din portofoliul DWF. Pe acest subiect am scris un alt articol.

„Probabil nu vom ajunge la New York în septembrie la decernarea premiilor, dar suntem foarte fericiţi pentru recunoaşterea eforturilor noastre la nivel global şi a capacităţii noastre de a livra de a ţine pasul cu marile agenţii SEO din lume. Aş dori să mulţumesc din suflet întregii echipe DWF şi, desigur, clienţilor uimitori care fac posibilă munca noastră” - Sorin Drăghici, Managing Partner la DWF.

Iată lista scurtă a nominalizărilor la premiile Global Search Awards 2020. Alături de DWF, alte două agenţii din CEEDA au fost nominalizate în finala acestei competiţii. Este vorba de Intren din Ungaria şi Webdigital, din România. Le urăm succes tuturor participanţilor la marea finală din septembrie!

Despre Global Search Awards

Premiile Global Search, în asociere cu OnCrawl, celebrează cele mai bune rezultate din PPC, SEO şi Content Marketing de pe întreg globul. Judecătorii vor căuta să recunoască şi să recompenseze cele mai bune agenţii şi campanii din lume care lucrează în industria de Search Online.

Anul acesta, juriul a decis: campania DWF pentru WhatFontis merită să fie inclusă pe lista finaliştilor, comparativ cu multe alte campanii din întreaga lume.

Ediţia de anul acesta a evenimentului va avea loc pe 8 septembrie 2020, în cadrul unei ceremonii organizate la Tribeca Rooftop din New York.

Despre DWF

DWF este o agenţie de digital marketing prezentă pe piaţa din România din 2013. De-a lungul timpului a desfăşurat campanii SEO integrate on-page şi off-page pentru peste 650 de branduri (magazine online locale, magazine online regionale, marketplace-uri, publisheri, companii de servicii, site-uri de anunţuri şi altele).

În prezent, DWF oferă, prin cele 5 divizii ale sale (e-commerce, brands, leads, local şi YouTube) soluţii digitale eficiente şi inovatoare brandurilor care vor să-şi crească vizibilitatea în online. Echipa este formată din peste 30 de specialişti certificaţi în SEO şi content marketing.

DWF face parte din CEE Digital Alliance, o asociaţie de 16 agenţii digitale independente care oferă servicii digitale în toată Europa Centrală şi de Est, iar de 5 ani este membră în juriul Competiţiei Magazinelor Online GPeC.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus