Skip to main content

COMUNICAT. VIDEO. Primul film de fashion post-izolare: „Pandemik". Ce zice autorul, Alin Gălățescu

 
COMUNICAT. VIDEO. Primul film de fashion post-izolare: „Pandemik". Ce zice autorul, Alin Gălățescu

COMUNICAT. Creativitatea nu se oprește niciodată, iar deseori, în condiții vitrege sau limită, oamenii au fost stimulați să-și depășească limitele și foarte muții au reușit să se adapteze rapid.

Publicitate

Noua realitatea impune găsirea rapidă a soluțiilor, creativitate și viteză de reacție.

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament.

„Problemele actuale țin de noi toți. Și salvarea la fel. Lumea se schimbă. Noi trebuie să evoluam odată cu ea. Daca NU învățăm din trecut, din Istorie și evenimente riscăm să repetăm greșelile. Și asta e de fapt cel mai grav.

Dacă am fi prinși într-un loop-ing al propriei existente, am știi ce să schimbăm să ne fie mai bine, sau să facem mai puțin rău ?! Identitatea de Gen, distrugerea Comunităților, prin distanțare și lipsa empatiei, personale și sociale, reflectarea prin Modă a acestei perioade de căutări, tulbure și tulburătoare...sunt tot atâtea probleme pe care am încercat, măcar să le ridicăm, prin Filmul nostru.

Eu cred in Viitor. Eu cred în Moda Românească” a declarat Alin Gălățescu, realizatorul conceptului Pandemik.

Cu ajutorul designerilor Exordia by Artur Datcu, Alexandra Calafeteanu, Studio Cabal by Diana Dianu și Aleha Toncea s-a realizat „Pandemik”, primul film fashion post-izolare din România. Această experiență artistică prezintă piese vestimentare versatile lucrate din materiale neconvenționale.

Așa cum este normal în această perioadă, măștile și soluțiile dezinfectante au fost accesorile cele mai utilizate pe durata repetițiilor și a filmărilor.

GALERIE FOTO

Ce este secțiunea COMUNICATE:

Secțiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar și din alte câmpuri de activitate.

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu