Skip to main content

PROIECT Special. VIDEO. Matei Lucescu şi povestea Berii Griviţa: cum s-a apucat de făcut bere fiul lui Răzvan Lucescu? Ce zice bunicul Mircea Lucescu?

 
Mircea Lucescu, Matei Lucescu şi Răzvan Lucescu, la deschiderea fabricii. Foto: Libertatea
Mircea Lucescu, Matei Lucescu şi Răzvan Lucescu, la deschiderea fabricii. Foto: Libertatea

PROIECT SPECIAL. Interviu Video. Un berar în familia de fotbalişti Lucescu? Cum aşa? L-am prins pe Matei Lucescu la Târgul de Bere şi am aflat povestea berii Griviţa. Cum s-a apucat de făcut bere fiul lui Răzvan Lucescu? Ce zice bunicul "Il Luce"?

Publicitate

"Înainte, în familia mea se bea de obicei vin. De când am deschis fabrica, bunicul meu bea bere de la mine, seara, pe terasă", povesteşte Matei în interviul video. "Familia mi-a fost mereu alături", spune el.

Ideea unei fabrici de bere i-a venit după ce a mers la un târg de bere artizanală, împreună cu soţia lui. Trei ani a durat construcţia fabricii, iar anul trecut, în iunie, a deschis.

"Bunicul meu a băut prima bere Griviţa chiar la deschiderea fabricii. Au fost toţi prietenii acolo, toată familia. A fost un moment frumos", povesteşte Matei.

Berea pe care produce este una artizanală, dar numele este unul cunoscut românilor: Bere Griviţa. "Fabrica e chiar acolo, în cartier. În plus, e un nume cunoscut, local înseamnă ceva pentru români", explică el.

Proiectul Special Târgul de Bere este susţinut de Auchan.

Lucescu jr. este la prima participare la Târgul de Bere. Acum îşi proune să dezvolte partea de distribuţie, să "ajungem la toţi românii".

Un reportaj video despre Târgul de Bere, cu multe beri artizanale anul acesta, aici

Cum arată Târgul de Bere şi ce găseşti, în GALERII FOTO, aici

VIDEO. Matei Lucescu şi povestea Berii Griviţa:

GALERIE FOTO. Matei Lucescu la interviu

Citeşte şi: VIDEO REPORTAJ. Berea artizanală câştigă teren la Târgul de Bere: 20% din mărcile de la târg. Cum sunt susţinuţi mici berari


Citeşte şi: Să curgă berea! A început Târgul de Bere. Ce găsiţi la târg, în Galerii Foto. Peste 300 de feluri, foarte multe artizanale

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus