Skip to main content

COMUNICAT. De vizitat: Muzeul Jucariilor si Can Art Design Festival la Mega Mall

 
COMUNICAT. De vizitat: Muzeul Jucariilor si Can Art Design Festival la Mega Mall

COMUNICAT. În iulie şi august, Mega Mall pregăteşte noi experienţe inedite pentru vizitatori: o călătorie în universul magic al copilăriei şi o iniţiativă sustenabilă care promovează arta. Vizitatorii se vor putea bucura de surprizele pregătite de centrul comercial în condiţii de maximă siguranţă.

Publicitate
  • 500 de jucării vechi de colecţie pot fi admirate în cadrul expoziţiei Muzeul Jucăriilor
  • Tablouri inedite realizate din doze de aluminiu, în cadrul expoziţiei Can Art Design Festival
  • Live demo cu doze de aluminiu pentru vizitatori pe 15 august

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament.

O călătorie în timp pentru părinţi şi copii în Muzeul Jucăriilor

Atât cei mici, cât şi cei mari, sunt aşteptaţi între 17 iulie şi 9 august să redescopere un alt univers al copilăriei – Mega Mall va găzdui o expoziţie inedită de jucării vechi de colecţie.

Jucăriile provin din România şi din alte ţări şi au fost fabricate între anii 1900 şi 1980. Cea mai veche jucărie prezentată în colecţie va fi motorul cu abur Doll & Co, care datează aproximativ din anul 1900 (Germania), iar cele mai vechi jucării realizate pe plan local sunt două jocuri din carton, respectiv jocul STOP şi jocul MAROCCO, din anii ‘30. Jocul STOP era promovat printr-un concurs de ziarul Realitatea Românească.

În cadrul expoziţiei, vor putea fi admirate aproximativ 500 de jucării de colecţie. Expoziţia este organizată cu spijinul Asociaţiei Muzeului Jucăriilor.

Expoziţia poate fi vizitată gratuit între 17 iulie şi 9 august, în intervalul 10:00 şi 22:00, la nivelul 1, în proximitatea magazinelor Peek & Cloppenburg, Reserved şi Sephora.

Can Art Design Festival: Expoziţie de artă creată din doze de aluminiu

Mega Mall încurajează proiectele sustenabile, cu scop de educare asupra importanţei reciclării. De aceea, între 14 şi 23 august vizitatorii se vor bucura de o expoziţie inedită în cadrul expoziţiei Can Art Design Festival.

Can Art&Design Festival este un concurs de reciclare creativă care încurajează un comportament sustenabil şi îşi doreşte să atragă atenţia asupra importanţei dozelor de aluminiu ca material reciclabil. În cadrul fiecărei ediţii, dozele de aluminiu folosite sunt transformate în obiecte sau proiecte creative.

Astfel, vizitatorii vor putea admira lucrările artiştilor din România care au participat la ediţia din 2020 a concursului: reinterpretarea celebrei opere „Sărutul” (Klimt), portretul lui Salvador Dali, dar şi alte lucrări precum Poem Dadaist sau Zâna Reciclina.

Mai mult, pe 15 august între orele 13:00 şi 14:00, vizitatorii sunt aşteptaţi la o demonstraţie live cu Sabina Stan, unde pot asista la transformarea dozelor de aluminiu în obiecte artistice. Expoziţia Can Art Design Festival este organizată cu sprijinul Asociaţiei Alucro şi Organizaţiei Reciclad’OR.

Expoziţia poate fi vizitată gratuit între 14 şi 23 august, în intervalul 10:00 şi 22:00, la nivelul 1, în proximitatea magazinului Peek & Cloppenburg.

Mai multe detalii despre cele două evenimente sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

FOTO

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus