Skip to main content

VIDEO. Hai să facem Zodia României! Neti Sandu, vedetă într-o campanie Timişoreana. De ce bere şi horoscop?

 
VIDEO. Hai să facem Zodia României! Neti Sandu, vedetă într-o campanie Timişoreana. De ce bere şi horoscop?

VIDEO. Hai să găsim cea mai bună Zodie pentru România! Este idee celei mai recente campanii Timişoreana, care o are în centru pe Neti Sandu, prezentatoare a horoscopului la Pro TV.

Publicitate

De la ce a pornit proiectul? Şi ce vrea, exact?

Horoscopul şi Zodia României

Noua campanie a brandului de bere Timişoreana are sloganul „Împreuna pentru o Românie mai bună” şi se numeşte „Zodia României”. A pornit de la următoarea idee: „horoscopul este preferat de români”.

„Proiectul le propune românilor să îşi definească împreună un nou semn zodiacal, bazat pe patru zone comune horoscopului: iubire, bunăstare, carieră şi sănătate”, spun reprezentanţii companiei.

Concret, românii trebuie să aleaga „o nouă zodie pentru România”. Cum?

Trebuie să intre pe Facebook-ul Timişoreana şi să aleaga săptămânal ce-şi doresc pentru România: iubire, bunăstare, carieră şi sănătate.

Rezultatele apar la finalul fiecărei săptămâni. La finalul campaniei, profilul zodiei României va fi dezvăluit românilor de către Neti Sandu, într-un scurt documentar ce va fi distribuit online.

„Mi-a plăcut mult ideea acestei campanii – o nouă zodie pentru România – în care românii, împreună, contribuie şi scriu ce îşi doresc cel mai mult pentru viitorul lor”, spune Neti.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florentina Florentina
    E superb... Zodiile Nu sunt minciuni... Nety e obiectiva si scurta... Poate Nu putem intelege noi profunzimea exprimarii sau legatura cu cadoul divin... Viata... Pe aceasta planeta...multumesc pt aceasta ocazie... Pt Romania aleg zodia Balanta
  • DODO DODO
    avind in vedere ca zodile sint niste minciuni ar fi pacat sa patam aceasta initiativa cu mizeria zodiacala ( si creatorii ei ) Gasiti alta forma de aplicare mai de bunsimt

Trimite un comentariu

sus