Skip to main content

VIDEO. România ajunge la America`s Got Talent. Petru Stratulat, om de radio, și echipa sa au impresionat juriul show-ului de talente

 
VIDEO. România ajunge la America`s Got Talent. Petru Stratulat, om de radio, și echipa sa au impresionat juriul show-ului de talente

Un moment românesc a impresionat juriul show-ului de talente de la America’s Got Talent. Este vorba de o echipă de tineri artiști - Lightwave Theatre Company - , din care face parte și omul de radio Petru Stratulat (fost Guerrilla, actual Europa FM), care a evoluat pe scena show-ului american cu un inedit spectacol cu păpuși. 

Publicitate

Momentul se va vedea la postul american de televiziune NBC, miercuri, 15 iulie, la ora 3 dimineața, ora României. 

Pentru a promova emisiunea de miercuri, NBC a postat pe contul său de Facebook un interviu cu membrii trupei și o selecție de cadre video din momentul Lightwave Theatre Company. Din imagini se vede cum membrii juriului, Simon Cowell, Howie Mandel și Sofia Vergara sunt emoționați în timp ce urmăresc momentul.

Clipul video devenit deja viral, cu peste un milion de vizualizări și câteva mii de distribuiri pe contul de Facebook al show-ului, plus mai bine de două milioane de afișări pe YouTube. 

Petru Stratulat este gazda unui Weekend cu Prietenii de la Europa FM și realizatorul emisiunii 80/oră, din fiecare marți seara. Filmările pentru America’s Got Talent au avut loc în luna martie, cu puțin timp înainte de aplicarea restricțiilor de călătorie.

Trupa Lightwave Theatre Company a fost înființată în 2013, când Petru Stratulat și Cristina Andreea Ion au realizat o păpușă și au mers la mai multe emisiuni de televiziune cu ea. Primele două spectacole au avut premiera în 2014 (Reflection și Iubita fizică).

Cele mai importante apariții TV au fost la Românii Au Talent, în 2015, unde momentul a primit un Golden Buzzer, Die Puppenstars în Germania în 2017 și America’s Got Talent în 2020.

Lightwave Theatre Company este formată din Cristina-Andreea Ion, Petru Stratulat, Oana Mihaela Cercel și Teodor Delciu.

Momentul trupei Lightwave Theater Company, aici:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu