Skip to main content

VIDEO. Au trecut în etapa următoare la America's Got Talent! Românii de la Lightwave, mai departe în show

 
VIDEO. Au trecut în etapa următoare la America's Got Talent! Românii de la Lightwave, mai departe în show

Românii de la trupa Lightwave Theatre Company (pe care i-aţi văzut şi la Interviurile Paginademedia) merg mai departe la America's Got Talent, show la care au participat, în preselecţii, cu un moment emoţionant (numărul, mai jos).

Publicitate

În preselecţii, au luat trei de "da" de la membrii juriului, inclusiv de la Simon Cowell, creatorul show-ului TV.

După ce preselecţiile s-au încheiat, la ediţia de aseară, la proba "Judge Cuts" juriul a ales cele mai bune momemnte cu cel puţin trei de "Da" din preselecţii pentru a merge mai departe. Inclusiv numărul românilor.

Cine sunt cei patru români care au fost pe scena America's Got Talent:

Petru Stratulat (care este şi om de radio, are emisiune la Europa FM)

  • Cristina-Andreea Ion
  • Oană Mihaela Cercel
  • Teodor Delciu

Pentru fazele ulterioare ale show-ului, trupei i s-a alăturat şi Roxana Neagu.

Citeşte şi: INTERVIU VIDEO. Povestea românilor care au impresionat America's Got Talent. Au filmat în plină criză: ne-am urcat în avion, nu ştiam dacă ajungem

Înainte de alte detalii, numărul din preselecţii care a impresionat juriul

VIDEO. Momentul românilor de la America's Got Talent

Ce urmează?

Colegii lui Petru Stratulat de la Europa FM au anunţat performanţa Lightwave Company în America.

Organizatorii emisiunii din SUA urmează să decidă dacă următoarea etapă va fi live pe scenă sau dacă va avea numere înregistrate.

"Le ţinem pumnii actorilor români din Lightwave Theatre Company. Suntem tare mândri că îl avem în echipa noastră pe Petru Stratulat! Piesele de teatru cu păpuşi în mărime naturală sunt absolut incredibile.

Chiar şi juraţii de la America’s Got Talent au rămas muti de uimire la audiţiile din luna martie."

În funcţie de evoluţia pandemiei, organizatorii show-ului american vor anunţa dacă următoarea etapă va fi organizată live, pe scenă.

“La celelalte ediţii America’s Got Talent, în cadrul sferturilor de finală, publicul este cel care trimite în semifinale talentele care i-au impresionat. Dar, şi juriul are posibilitatea de a propulsa în următoarea etapă un număr, chiar daca nu a fost votat de public”, spune Cristina Andreea Ion, unul dintre membrii trupei.

“Datele sferturilor de finala urmează a fi anunţate. Avem mari, mari emoţii”, spune Petru Stratulat.

Povestea românilor de la America's Got Talent, la Interviurile Paginademedia

Cristina-Andreea Ion şi Petru Stratulat, cei doi care au fondat trupa Lightwave Company, au povestit la Interviurile Paginademedia.ro cum au ajuns în America şi prin ce peripeţii au trecut.

"Am plecat din România la mijocul lui martie, când toată lumea fierbea. Cu două-trei zile înainte de starea de urgenţă. Nici nu ştiam dacă vom ajunge," povesteşte Petru Stratulat, care este, totodată, şi om de radio (la Europa FM).

"Se vorbea şi că Trump ar vrea să întoarcă avioanele, era totul neclar", continuă el.

Cum au fost filmările din America? Cum a fost pe platoul America's Got Talent? Cum şi-au ales numărul? dar şi altele, în interviul video.

Trupa Lightwave Theatre Company a fost înfiinţată în 2013, când Petru Stratulat şi Cristina Andreea Ion au realizat o păpuşă şi au mers la mai multe emisiuni de televiziune cu ea.

Cele mai importante apariţîi TV au fost la Românii Au Talent, în 2015, unde momentul a primit un Golden Buzzer, Die Puppenstars în Germania în 2017 şi America’s Got Talent în 2020.

VIDEO. Povestea românilor care au impresionat juriul America's Got Talent

Citeşte şi: INTERVIU VIDEO. Povestea românilor care au impresionat America's Got Talent. Au filmat în plină criză: ne-am urcat în avion, nu ştiam dacă ajungem

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus