Skip to main content

VIDEO. Au trecut în etapa următoare la America's Got Talent! Românii de la Lightwave, mai departe în show

 
VIDEO. Au trecut în etapa următoare la America's Got Talent! Românii de la Lightwave, mai departe în show

Românii de la trupa Lightwave Theatre Company (pe care i-ați văzut și la Interviurile Paginademedia) merg mai departe la America's Got Talent, show la care au participat, în preselecții, cu un moment emoționant (numărul, mai jos).

În preselecții, au luat trei de "da" de la membrii juriului, inclusiv de la Simon Cowell, creatorul show-ului TV.

După ce preselecțiile s-au încheiat, la ediția de aseară, la proba "Judge Cuts" juriul a ales cele mai bune momemnte cu cel puțin trei de "Da" din preselecții pentru a merge mai departe. Inclusiv numărul românilor.

Publicitate

Cine sunt cei patru români care au fost pe scena America's Got Talent:

Petru Stratulat (care este și om de radio, are emisiune la Europa FM)

  • Cristina-Andreea Ion
  • Oană Mihaela Cercel
  • Teodor Delciu

Pentru fazele ulterioare ale show-ului, trupei i s-a alăturat și Roxana Neagu.

Citește și: INTERVIU VIDEO. Povestea românilor care au impresionat America's Got Talent. Au filmat în plină criză: ne-am urcat în avion, nu știam dacă ajungem

Înainte de alte detalii, numărul din preselecții care a impresionat juriul

VIDEO. Momentul românilor de la America's Got Talent

Ce urmează?

Colegii lui Petru Stratulat de la Europa FM au anunțat performanța Lightwave Company în America.

Organizatorii emisiunii din SUA urmează să decidă dacă următoarea etapă va fi live pe scenă sau dacă va avea numere înregistrate.

"Le ținem pumnii actorilor români din Lightwave Theatre Company. Suntem tare mândri că îl avem în echipa noastră pe Petru Stratulat! Piesele de teatru cu păpuși în mărime naturală sunt absolut incredibile.

Chiar și jurații de la America’s Got Talent au rămas muti de uimire la audițiile din luna martie."

În funcție de evoluția pandemiei, organizatorii show-ului american vor anunța dacă următoarea etapă va fi organizată live, pe scenă.

 

“La celelalte ediții America’s Got Talent, în cadrul sferturilor de finală, publicul este cel care trimite în semifinale talentele care i-au impresionat. Dar, și juriul are posibilitatea de a propulsa în următoarea etapă un număr, chiar daca nu a fost votat de public”, spune Cristina Andreea Ion, unul dintre membrii trupei.

“Datele sferturilor de finala urmează a fi anunțate. Avem mari, mari emoții”, spune Petru Stratulat.

Povestea românilor de la America's Got Talent, la Interviurile Paginademedia

Cristina-Andreea Ion și Petru Stratulat, cei doi care au fondat trupa Lightwave Company, au povestit la Interviurile Paginademedia.ro cum au ajuns în America și prin ce peripeții au trecut.

"Am plecat din România la mijocul lui martie, când toată lumea fierbea. Cu două-trei zile înainte de starea de urgență. Nici nu știam dacă vom ajunge," povestește Petru Stratulat, care este, totodată, și om de radio (la Europa FM).

"Se vorbea și că Trump ar vrea să întoarcă avioanele, era totul neclar", continuă el.

Cum au fost filmările din America? Cum a fost pe platoul America's Got Talent? Cum și-au ales numărul? dar și altele, în interviul video.

Trupa Lightwave Theatre Company a fost înființată în 2013, când Petru Stratulat și Cristina Andreea Ion au realizat o păpușă și au mers la mai multe emisiuni de televiziune cu ea.

Cele mai importante aparițîi TV au fost la Românii Au Talent, în 2015, unde momentul a primit un Golden Buzzer, Die Puppenstars în Germania în 2017 și America’s Got Talent în 2020.

VIDEO. Povestea românilor care au impresionat juriul America's Got Talent

 

Citește și: INTERVIU VIDEO. Povestea românilor care au impresionat America's Got Talent. Au filmat în plină criză: ne-am urcat în avion, nu știam dacă ajungem

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu