Skip to main content

FOTO. Nume anunțate în noul sezon Chefi la Cuțite: Cătălin Cazacu (fost Exatlon și Kanal D) și Bella Santiago (câștigătoare X-Factor), printre ele

 
FOTO. Nume anunțate în noul sezon Chefi la Cuțite: Cătălin Cazacu (fost Exatlon și Kanal D) și Bella Santiago (câștigătoare X-Factor), printre ele

FOTO. Vor fi și vedete în noul sezon Chefi la Cuțite. Antena 1 anunță câteva nume care vor găti în sezonul opt, care începe pe 7 septembrie.

Vedete din online, vedete ale Antenei 1, dar și Cătălin Cazacu (fost concurent Exatlon și prezentator Kanal D) vor apărea în emisiunea jurizată de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. 

Publicitate

Cazacu a prezentat două emisiuni la postul Dogan: „Vulturii de noapte” (cu Victor Slav și Gianni Kiriță) și Cash Taxi. El a ajuns și pană în semifinalele Extlon, primul sezon. 

În afară de acesta, au mai fost anunțate și nume ca Bella Santiago (câștigătoare a ultimului sezon din X Factor), Ruxi „Opulenta” (influencer care face parodii în mediul online, fostă membră LikeOne), Anca Diniciu (actriță care a apărut și în emisiunile lui Bendeac), Carmen Fit (antrenoare a vedetelor), George Soare (hair-stylist) și Sali Levent (actor). 

Chefi la cuțite, de trei ori pe săptămână

Noul sezon Chefi la Cuțite vine trei ediții pe săptămână, în acest sezon. 

Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu vor fi în fiecare seară, de luni până miercuri, de la ora 20:30. 

Întreaga grilă structurată de Antena 1 în prime-time o puteți citi AICI

GALERIE FOTO


Citește și: Și Antena 1 anunță grila de toamnă. X Factor, duel direct cu Masked Singer în ziua de vineri. Cum arată grila completă?


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • Antenuta acum a apelat la vedetute? Pai ce, nu s-a mai inscris lumea la emisiune?
    Cu vedete, profitul va fi mai mic. Ca doar trebuie sa ii platesti. Oamenii de rand, nu... Teapa.


    Si la Sali Levent trebuia sa scrieti actor Pariu cu viata. Ca la Pro TV a ajuns el cunoscut.
  • JK , am fost ironic cu asa zise vedetele prezentate , vedetele lui peste cand au avut asemenea vedete au avut de pierdut
  • Nume si iar nume foarte interesante, luni in deschidere va fi mai greu cu Las Fierbinti sezon nou si Romania - Austria ,acum sa vedem cum va fi deoarece ambele televiziuni incep la 20 30 , pana acum antenuta incepea cu o jumatate de ora mai devreme dar sa vedem pana atunci daca antenuta de frica nu va schimba ora .

Trimite un comentariu