Skip to main content

COMUNICAT. 3 situatii in care ai nevoie de fisa medicala pentru permis auto

 
COMUNICAT. 3 situatii in care ai nevoie de fisa medicala pentru permis auto

COMUNICAT. Legislatia referitoare la obtinerea unui permis auto valid nu s-a schimbat in ultimii ani. Cu toate acestea, exista foarte multe persoane care inca nu stiu care sunt actele de care au nevoie pentru a obtine acest document esential.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Citeste acest articol pentru a evita situatia in care ajungi la DRPCIV (Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor) fara toate actele necesare asupra ta. Astfel, inainte de a pleca de acasa, asigura-te ca iei cu tine urmatoarele documente:

  • Act de identitate (atat original, cat si copie);
  • Acte care sa dovedeasca plata contravalorii permisului (chitanta);
  • Permisul auto a carui preschimbare o soliciti in original + copie (in cazul in care solicitarea preschimbarii o faci dupa expirarea valabilitatii permisului);
  • Fisa medicala pentru permis, eliberata de o unitate autorizata, din care sa rezulte ca esti apt pentru a conduce.

In momentul in care ajungi la DRPCIV, exista 3 situatii in care esti obligat sa prezinti fisa medicala permis auto. Iata care sunt acestea!

1.Atunci cand urmezi cursurile scolii de soferi, esti nevoit sa prezinti un aviz medical pentru obtinerea permisului auto, alaturi de un aviz psihologic;

2.Cand permisul auto a expirat sau trebuie reinnoit, trebuie sa efectuezi analizele medicale destinate preschimbarii permisului auto, insa nu trebuie sa prezinti avizul psihologic;

3.Daca ai permisul anulat sau suspendat pentru diverse abateri, ai nevoie de un certificat medical pentru redobandirea permisului auto, insotit de un aviz psihologic.

De asemenea, trebuie sa te prezinti la DRPCIV atunci cand iti schimbi numele si vrei sa iti reactualizezi permisul auto. In aceasta situatie, nu ai nevoie de un certificat medical nou, ci doar de o copie a acestuia. Descopera care sunt toate actele de care ai nevoie intr-un astfel de caz:

  • Cerere tip (se gaseste la ghiseu);
  • Permis conducere (dovada) + copie;
  • Fisa conducatorului (dactilografiata);
  • Act schimbare nume + copie;
  • Fisa medicala pentru permis auto, in original + copie (este necesara doar la eliberarea unui permis cu o noua valabilitate).

Pentru multi, fisa este cel mai greu de obtinut. Pana nu demult, erai nevoit sa pierzi zile in sir pentru a face rost de acest certificat. Cu toate acestea, in momentul de fata, poti obtine fisa medicala pentru permis auto in timp record daca apelezi la serviciile oferite de centrul medical Standard Med.

Aici vei avea parte de servicii profesioniste si rapide. In mai putin de doua ore, vei efectua toate examinarile medicale necesare, cele clinice si paraclinice, dar si avizarea psihologica. Fa-ti o programare accesand platforma clinicii www.fisamedicala.info si vei reusi sa obtii fisa medicala permis auto in aceeasi zi in care iti faci analizele.

Daca vrei sa economisesti timp si bani, nu trebuie decat sa alegi clinica Standard Med pentru eliberarea fisei pentru permis auto. Te vei bucura de cel mai bun raport calitate-pret, dar si de servicii rapide.

Indiferent care este motivul pentru care ai nevoie de fisa medicala pentru permis auto, alege clinica Standard Med pentru a te bucura de cea mai rapida si usoara metoda de a obtine documentul care nu ii poate lipsi niciunui sofer!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus