Skip to main content

COMUNICAT. CANCAN, numărul 1 pe Instagram între publicaţiile din România

 
COMUNICAT. CANCAN, numărul 1 pe Instagram între publicaţiile din România

COMUNICAT. Contul CANCAN.RO a atins numărul de 100.000 de followers pe Instagram în acest week-end, CANCAN devenind astfel publicaţia online (fără suport TV sau radio) cu cel mai mare număr de urmăritori în Instagram din România.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Contul de Instagram al CANCAN are o audienţă diversă, compusă în proporţie de 73% din publicul feminin şi 27% publicul masculin. Intervalul de vârstă 25 – 34 de ani este cel mai activ în audienţa CANCAN, înregistrând 35.5% din publicul total, fiind urmat de 28% public cu vârsta între 35 – 44 de ani, 15% public cu vârsta între 45 – 54 de ani şi 14% public cu vârsta între 18 – 24 de ani.

CANCAN, site-ul numarul 1 din România, fost lansat la data de 16 aprilie 2007. În mai puţin de un an, adică în februarie 2008, ajungând la vanzari de peste 120.000 exemplare pe zi.

A urmat dezvoltarea extensiei video a brandului, respectiv emisia CANCAN TV, lider absolut de audienţă pe Kanal D şi totodată emisia CANCAN.RO care rulează la ROMÂNIA TV, fiind lider de audienţă în ziua difuzării.

Din august 2012, ediţia echipa CANCAN s-a focusat complet pe online şi social media, crescând la peste un milion de urmăritori pe Facebook şi recent la peste o sută de mii pe Instagram.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sobell Sobell
    Cancan s-a lansat atunci când era masacrul de la Virginia Tech, uau.
  • Mircica Mircica
    Mai pe scurt, cocalarimea a cucerit Romania.
  • Andy Andy
    Hai ca isi spala imaginea cancan pe pagina de media

Trimite un comentariu

sus