Skip to main content

COMUNICAT. Cum te ajuta un dulap metalic sa pastrezi ordinea in firma?

 
COMUNICAT. Cum te ajuta un dulap metalic sa pastrezi ordinea in firma?

COMUNICAT. Un dulap metalic reprezinta solutia ideala pentru a arhiva diverse acte si dosare ale companiei. Cu ajutorul acestuia, vei avea acces la informatii intr-un mod organizat si vei putea sa devii mai productiv. Iata ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un astfel de produs!

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Ce rol are un dulap metalic?

In primul rand, aceasta piesa de mobilier iti va permite sa pastrezi in siguranta datele la care nu doresti sa aiba nimeni acces. Desi exista multe sisteme de continut digital, majoritatea nu ofera un nivel de protectie suficient de puternic pentru atacurile cibernetice sau alte incercari frauduloase. Intr-un dulap metalic, vei putea pastra copii de rezerva ale informatiilor. In cazul in care vor fi sterse sau modificate, vei putea astfel sa recapeti rapid accesul la ele.

In al doilea rand, nu va mai exista dezordine pe birou. Chiar daca alegi un dulap care sa aiba dimensiuni reduse, acesta va dispune de suficient spatiu pentru rapoartele de lucru, fisierele despre clienti si dosarele pentru incasari, plati si facturi. Drept urmare, vei putea sa-ti analizezi afacerea intr-un mod mai clar si vei sti ce este de facut pe viitor.

De ce sa cumperi un dulap metalic?

Exista antreprenori care prefera dulapurile din lemn, deoarece acestea au un aspect placut si se pot gasi la preturi reduse. Din pacate, acestea nu pot fi incuiate si nu rezista nici la contactul cu focul sau cu diverse substante chimice.

Pe de alta parte, mobilierul din metal confera un nivel de securitate similar cu cel al unui seif. De asemenea, acesta poate dispune de protectie ignifuga si este rezistent in timp. Fie ca alegi un model cu doua sertare sau unul cu multe rafturi, costurile de intretinere vor fi reduse.

Mai mult, metalul este un material dur si nu va fi nevoie de solutii speciale pentru curatare. Se poate folosi, insa, un antioxidant sau vopsea, in cazul in care apar urme de rugina sau alte probleme similare.

Tipuri de dulapuri metalice

Daca n-ai nevoie de un dulap pentru dosare, asigura-te ca alegi un model specific pentru obiectele care urmeaza sa fie depozitate.

Iata de ce optiuni dispui:

  • Pentru medicamente: Este un dulap metalic necesar in cabinete medicale si farmacii, insa poate fi util si pentru angajatii din alte domenii. Majoritatea modelelor se amplaseaza pe perete si dispun de oglinda. Acestea sunt suficient de incapatoare pentru pastile, bandaje, alcool sanitar si alte produse antiseptice.
  • Pentru obiecte de curatenie: Acesta este un dulap inalt si spatios. Dispune de un singur compartiment pentru solutiile de curatare, insa poate avea si rafturi unde se pot pune solutii dezinfectante. Dulapul suporta o greutate de maximum 35 de kilograme!
  • Pentru substante periculoase: Il poti recunoaste usor, deoarece se gaseste in culori stridente, precum galben sau rosu. Acesta poate contine si placi de avertizare care interzic fumatul sau indica prezenta unor substante inflamabile. Daca in compania ta se lucreaza cu substante toxice sau materiale chimice, in mod sigur stii faptul ca personalul tau trebuie sa fie protejat.

De asemenea, poti achizitiona si un dulap metalic creat special pentru scule si unelte. Politele acestuia suporta greutati de pana la 130 de kilograme. Pentru ca are roti si este mobil, acesta va permite desfasurarea activitatilor care necesita mai multe unelte de lucru.

Ce criterii trebuie sa iei in calcul inainte de aceasta achizitie?

Dulapurile de calitate sunt rezistente la foc si dispun de un nivel avansat de securitate, cum ar fi inchidere cu moneda sau prin cifru. Piesele pot fi tratate si cu substante care sa impiedice formarea bacteriilor sau aparitia ruginei. Acesta este un beneficiu imens pentru spatiile de lucru care sunt supuse unui grad ridicat de umezeala.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus