Skip to main content

COMUNICAT. Grupul Gândul lansează o campanie outdoor de conştientizare a purtării măstilor în contextul pandemiei de Covid-19

 
COMUNICAT. Grupul Gândul lansează o campanie outdoor de conştientizare a purtării măstilor în contextul pandemiei de Covid-19

COMUNICAT. “Rău cu mască dar mai rău fără mască”, “Spălatul pe mâini e brăţară de aur” şi „Distanţarea socială la nevoie se cunoaşte” sunt doar câteva dintre execuţiile cu care Grupul Gândul îşi propune să convingă bucureştenii că purtarea măştii de protecţie, spălatul pe maîni şi distanţarea socială sunt reguli de bază pentru a reuşi să ţinem în frâu noul coronavirus.

Publicitate

Noua campanie outdoor a Grupului Gândul se desfăşoară în Bucureşti, pe parcursul lunii august, şi constă în promovarea pe 24 de panouri amplasate în diferite zone ale oraşului a unor proverbe româneşti reinterpretate în contextul pandemiei de Covid-19, cu rolul de a creşte gradul de conştientizare al locuitorilor cu privire la respectarea regulilor de igienă şi de distanţare socială.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Execuţiile prezintă şase proverbe reinterpretate, din Colecţia de proverbe “Vorbe vechi la vremuri noi”, urmate de mesajul “Poartă mască. Spală-te pe mâini. Păstrează distanţa socială”. Toate execuţiile sunt încadrate într-un chenar cu motive tradiţionale româneşti – românaşul şi româncuţa distanţaţi – şi poartă semnătura Gândul.

GALERIE FOTO.

Grupul de presă Gândul a fost cel mai citit grup de presă în România în luna iulie şi este format din site-urile gândul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro şi apropotv.ro.

Cu un portofoliu divers de produse de la site-uri la produse video de succes precum: Gândul LIVE şi Prosport LIVE, Grupul Gândul reuşeşte să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă.

Conţinutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime şi analiză. Grupul a pus însă accent începand cu acest an şi pe zona de video content, emisiunile Gandul Live cu Emma Zeicescu, ProSport Live dar şi interviurile CSID fiind în topul audienţelor pe internet.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus