Skip to main content

COMUNICAT. SportExtra, noul partener tv pentru transmisiunile directe. Se vede pe Telekom și Vodafone

 
COMUNICAT. SportExtra, noul partener tv pentru transmisiunile directe. Se vede pe Telekom și Vodafone

COMUNICAT. Raliul Sibiului 2020 devine, în acest weekend, prima competiție televizată în direct, ca urmare a parteneriatului media semnat de Federația Română de Automobilism Sportiv și SportExtra.

Publicitate

Astfel, etapele de raliuri, viteză în coastă; dar și alte competiții, organizate sub egida FRAS, vor putea fi urmărite atât în direct pe platforma SportExtra.ro, cât și pe postul de televiziune SportExtra. În plus, fanii motorsportului vor putea urmări și emisiuni dedicate acestui fenomen, în care protagoniști vor fi piloții din cadrul FRAS.

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

În acest moment, SportExtra TV este disponibil în rețelele Telekom și Vodafone.

“Este un nou pas pe care îl facem în dezvoltarea motorsportului, iar prin acest parteneriat, ne dorin ca automobilism sportiv și SportExtra să crească împreună.

Extindem astfel aria de vizibilitate în fața fanilor, care, de acum, nu vor vedea competițiile doar pe paginile de social media ale FRAS, dar și pe tv, urmând ca SportExtra să ofere spații generoase la fiecare etapă”, a declarat Norris Măgeanu, președintele FRAS.

“Încă de la început, SportExtra și-a dorit să devină o platformă pentru promovarea sporturilor care în acest moment nu au o vizibilitate la fel de mare ca fotbalul.

Credem, cu convingere, faptul că automobilism românesc este o nișă care poate crește frumos din punct de vedere al transmisiunilor directe.

Vom transmite atât pe online, cât și pe tv aproape săptămânal evenimentele organizate de FRAS”, a afirmat reprezentantul SportExtra, Ionuț Samoilă.

În prezent, SportExtra mai transmite campionatele de anduranță de la Daytona și Barthurst, dar și cel de DTM.

De asemenea, competiții majore din zona de fighting precum ONE FC și Glory sunt disponibile prin intermediul platformei.

Ce este secțiunea COMUNICATE:

Secțiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar și din alte câmpuri de activitate.

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Comentarii

  • "prima competiție televizată în direct"...aceasta afirmatie e falsa. Raliul Deltei, proba din Tulcea, in 2013 a fost transmis in direct pe Digi Sport
  • Daytona nu e campionat. Din cate stiu, e un circuit oval. Iar de Barthurst nu am auzit. Poate Bathurst. Care la fel, e un traseu.

    Proprietatea termenilor, deh. Nici ei nu stiu ce transmit. Raliul din jurul Casei Poporului probabil.

    Iar pe DTM au dat o poala de bani pe un campionat care se vede moca pe YouTube.

    Profesionisti, nene...

Trimite un comentariu