Skip to main content

PE SCURT. Covid în TVR: Numărul cazurilor a ajuns la 10

 
Sursa foto: Stiri.TVR.ro
Sursa foto: Stiri.TVR.ro

PE SCURT. Covid în TVR. Bilanţul infectărilor în postul public a ajuns la zece persoane.

Publicitate

Cel mai recent caz a fost anunţat în weekend, de Televiziunea Română. Oficialii instituţiei informează că persoana infectată lucra de-acasă, de aceea nu a avut niciun contact la locul de muncă.

„Facem precizarea că această persoană şi cele anterior depistate pozitiv sunt cazuri fără legătură între ele şi infectarea nu s-a produs în TVR. Este doar o evoluţie normală în condiţiile unei transmisii comunitare extinse.

Reprezentanţii managementului TVR sunt permanent în legătură cu persoanele depistate pozitiv”, mai preciziează reprezentanţii Televiziunii publice.

Postul public de televiziune a făcut public primul caz de Covid-19 din instituţie în luna iulie. De atunci, anunţat de fiecare dată când a apărut un nou caz.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lila Pila Lila Pila
    De fapt astia toti stau acasa si si iau leafa.
  • Lord Lord
    S-au infectat 10 de la inceputul pandemiei, ceea ce, la cati angajati sunt este foarte bine. Masurile de protectie care sunt luate dau rezultate, nimeni nu a transmis boala colegilor, toti s-au infectat in afara institutiei.
  • Iuli Iuli
    Următorul Infectat o să fie în baia TVR unde va pleca direct la spital cu izoleta și fără contact cu restul angajaților.

    Sunt 100% ca toți acești 10 pozitivi au avut contact cu alte persoane din TVR
  • RzV RzV
    Toti lucrau de acasa si s-au infectat. Pai ce fel lucrau daca au umblat peste tot fara sa respecte regulile si s-au infectat, ce program aveau, mai mult de plimbari. Cei care lucreaza pe teren la TVR nu au luat Covid si cei care stateau acasa au luat si mai au si salarii imense.
  • Histreanul Histreanul
    Unde e postacul antenist Mihai ? Ca el comenteaza doar pe stirile cu Covid la Pro TV. La alte posturi TV nu. Postacul...
  • Livia Lila Livia Lila
    Mai bine nu ar mai lucra de la domiciliu. In TVR nu s-a infectat nimeni, in schimb, muncind "pe branci" de acasa se infecteaza toti pe rand.

Trimite un comentariu

sus