Skip to main content

PE SCURT. Covid în TVR: Numărul cazurilor a ajuns la 10

 
PE SCURT. Covid în TVR: Numărul cazurilor a ajuns la 10
Sursa foto: Stiri.TVR.ro

PE SCURT. Covid în TVR. Bilanțul infectărilor în postul public a ajuns la zece persoane. 

Publicitate

Cel mai recent caz a fost anunțat în weekend, de Televiziunea Română. Oficialii instituției informează că persoana infectată lucra de-acasă, de aceea nu a avut niciun contact la locul de muncă. 

„Facem precizarea că această persoană și cele anterior depistate pozitiv sunt cazuri fără legătură între ele şi infectarea nu s-a produs în TVR. Este doar o evoluție normală în condițiile unei transmisii comunitare extinse.

Reprezentanții managementului TVR sunt permanent în legătură cu persoanele depistate pozitiv”, mai preciziează reprezentanții Televiziunii publice. 

Postul public de televiziune a făcut public primul caz de Covid-19 din instituție în luna iulie. De atunci, anunțat de fiecare dată când a apărut un nou caz.

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • S-au infectat 10 de la inceputul pandemiei, ceea ce, la cati angajati sunt este foarte bine. Masurile de protectie care sunt luate dau rezultate, nimeni nu a transmis boala colegilor, toti s-au infectat in afara institutiei.
  • Următorul Infectat o să fie în baia TVR unde va pleca direct la spital cu izoleta și fără contact cu restul angajaților.

    Sunt 100% ca toți acești 10 pozitivi au avut contact cu alte persoane din TVR
  • Toti lucrau de acasa si s-au infectat. Pai ce fel lucrau daca au umblat peste tot fara sa respecte regulile si s-au infectat, ce program aveau, mai mult de plimbari. Cei care lucreaza pe teren la TVR nu au luat Covid si cei care stateau acasa au luat si mai au si salarii imense.
  • Mai bine nu ar mai lucra de la domiciliu. In TVR nu s-a infectat nimeni, in schimb, muncind "pe branci" de acasa se infecteaza toti pe rand.

Trimite un comentariu