Skip to main content

Finalul unei ERE. Disney renunță la brandul 20th Century Fox. Când vom vedea schimbarea?

 
Finalul unei ERE. Disney renunță la brandul 20th Century Fox. Când vom vedea schimbarea?

Schimbare importantă. Dispare, oficial, brandul 20th Century Fox. Disney anunță un proces de rebranduire a studioului de film, scrie CNN.

Noul nume pe care-l va purta va fi 20th Television. Cu alte cuvinte, vor dispărea din nume cuvintele „Century” și „Fox”, notează aceeași sursă. 

Publicitate

Totul vine în contextul în care, Walt Disney a cumpărat multe dintre acțiunile Fox anul trecut, într-o tranzacție de 71 de miliarde de dolari. 

Deja studioul era redenumit ca 20th Century Studios. 

Disney elimină numele „Fox” și pentru a nu induce telespectatorii în eroare. Acțiunile rămase la Fox (Fox Entertainment, Fox Sports și Fox News) fac parte din Fox Corporation, care nu are nicio legătură cu Disney, potrivit CNN. 

Logo-ul va rămâne aproape la fel ca cel vechi, mai puțin cuvintele „Century” și „Fox”. Noul logo va apărea pe noile producții realizate începând din această toamnă. 

Schimbarea nu va afecta și producțiile vechi, turnate înainte de rebranding. 

De asemenea, Disney va mai rebrandui și alte marci ale sale: ABC Studios și ABC Signature Studios vor fi ABC Signature, iar Fox 21 Television Studios va deveni Touchstone Television.

20th Century Fox are o istorie de 85 de ani. A prins viață în anul 1935, prin fuziunea Twentieth Century Pictures și Fox Film.

Noul logo via CNN

Vechiul logo via CNN

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu