Skip to main content

Digi24 readuce rubrica economică „Banii în mişcare”. Va avea şi un prezentator nou

 
Digi24 readuce rubrica economică „Banii în mişcare”. Va avea şi un prezentator nou

Rubrica „Banii în mişcare” revine la Digi24, după câteva luni de pauză. Va avea şi un nou prezentator: economistul Iancu Guda a bătut palma cu Digi pentru pastila de educaţie financiară.

Publicitate

Emisiunea debutează pe 7 septembrie şi va fi difuzată de luni până vineri, de trei ori pe zi. Jurnalistul Sergiu Voicu, cel care a prezentat pastila până în iarnă, a trecut în rol de producător.

Va avea şi o ediţie mai lungă duminica, de la ora 20:30, care va cuprinde toate pastilele de peste săptămână.

Fiecare săptămână va avea o temă centrală (credite, case, maşini, bursă), care va fi tratată în rubricile zilnice (fiecare cu o durată de cinci minute).

Emisiunea „Banii în mişcare” a avut o pauză în această primăvară, din cauza pandemiei. Proiectul a fost gândit, iniţial, ca o emisiune cu informaţii de pe bursă.

L-a avut iniţial prezentator pe Cătălin Nunu. După ce Nunu a fost mutat pe ştiri, cârma producţiei a fost preluată de Sergiu Voicu (până înainte de pandemie).

Iancu Guda are peste 15 ani de experienţă în managementul riscului de credit. Din 2013, Guda predă cursuri de analiză financiară şi finanţe corporative în calitate de lector asociat la Institutul Bancar Român. În 2018, analistul a lansat cartea „De ce eşuează companiile”.

În timpul pandemiei, avea intervenţii în timpul jurnalelor de dimineaţa de la Digi24.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CASIANA CASIANA
    Debitare prostii - In fostul regim romanii cautau hrana ca sa nu mai faca politica, fiind initiativa regimului. In sistemul actual care tine de 30 de ani ne preocupa sa avem un loc de munca, sa ne castigam subexistenta marea majoritate, sa nu ni se taie lumina si gazele, sa cerem socoteala lipsei de caldura si apa calda, lipsa curateniei in oras si a insecuritatii, la pamant deratizarea, ... ca sa nu mai vorbim de sanatate si industrie care au fost desfiintate, educatia la fel, ... iar pentru recuperarea drepturilor sau cererea acestora indiferent de ce natura au fost si sunt se face apel la o asa zisa *** JUSTITIE, PENTRU CA ADEVARATA JUSTITIE NU MAI EXISTA DE DECENII - NU CUNOASTETI REALMENTE SUFERINTELE SUFLETESTI ALE ACESTUI POPOR CARE ISI DORESTE LINISTE SI PACE , RESPONSABILITATE CIVICA SI PROFESIONALA DIN PARTEA CELOR CARE-I FURA SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT, CI NU TEROAREA PICATURA CHINEZEASCA CARE LASA URME IN TIMP DIN CAUZA UNUI DUSMAN INVIZIBIL. PENTRU CA VORBITI TOT TIMPUL DE BANI, NI S-AU FURAT COTIZATIILE DIN FOSTUL REGIM SI NIMENI DIN ACEST REGIM NU A CATADICSIT SA II SCOATA. IN LEGEA PENSIILOR DE 3 DECENII NU S-A REGLAT PROBLEMA CU ADEVERINTELE ACORD GLOBAL, PRIME, AL 13 SALARIU DECAT PRIN PREZENTARE IN FATA INSTANTEI CA SA PRIMESTI ~ 20 PANA LA 100 LEI PROBABIL- MAI DISTRUGATOARE TEVATURA DECAT CA PRIMESTI UN DREPT AL TAU. IN 30 DE ANI NU AU REUSIT SA FACA O LEGE A PENSIILOR SI A SALARIZARII FINALA - SA MEARGA SNUR CUM A FOST CEA DIN FOSTUL REGIM. DE CE MAMA DRACULUI NU LE IA PE CELE ALE LUI CEAUSESCU SI AU INCHEIAT CEL PUTIN UN CAPITOL DIN TOT BORDELUL SI HAOSUL EXISTENT LA TOATE NIVELELE.
    30 DE ANI DE TONE DE MACULATURA CARE NU SERVESC LA NIMIC SI DIN CARE NU S-A FACUT NIMIC.
    NICUSOR DAN AR TREBUI SA-I FACA O VIZITA LUI CEAUSESCU CA SA-L INTREBE, CE SI CUM FACEA CA BUCURESTIUL ERA CURAT, PARCURILE CURATE SI BINE INTRETINUTE, SECURITATE ASIGURATA, ......... IMI ESTE DOR DE CE A FOST ..... ORDINE SI DISCIPLINA ......
  • Biz Biz
    cea mai interesanta mutare avand in vedere profilul lui iancu guda de economist. din treaba asta, daca merge bine, guda va trage in sus pe digi, iar daca merge prost, digi il va trage in jos pe guda. pe de alta parte, daca nici cu guda, care totusi s-a invatat pe sticla si ii place, daca nici cu el nu atrage emisiunea audienta, nu vad alta sansa sa mai continue banii in miscare.

Trimite un comentariu

sus