Skip to main content

Digi24 readuce rubrica economică „Banii în mișcare”. Va avea și un prezentator nou

 
Digi24 readuce rubrica economică „Banii în mișcare”. Va avea și un prezentator nou

Rubrica „Banii în mișcare” revine la Digi24, după câteva luni de pauză. Va avea și un nou prezentator: economistul Iancu Guda a bătut palma cu Digi pentru pastila de educație financiară. 

Emisiunea debutează pe 7 septembrie și va fi difuzată de luni până vineri, de trei ori pe zi. Jurnalistul Sergiu Voicu, cel care a prezentat pastila până în iarnă, a trecut în rol de producător. 

Publicitate

Va avea și o ediție mai lungă duminica, de la ora 20:30, care va cuprinde toate pastilele de peste săptămână. 

Fiecare săptămână va avea o temă centrală (credite, case, mașini, bursă), care va fi tratată în rubricile zilnice (fiecare cu o durată de cinci minute). 

Emisiunea „Banii în mișcare” a avut o pauză în această primăvară, din cauza pandemiei. Proiectul a fost gândit, inițial, ca o emisiune cu informații de pe bursă.

L-a avut inițial prezentator pe Cătălin Nunu. După ce Nunu a fost mutat pe știri, cârma producției a fost preluată de Sergiu Voicu (până înainte de pandemie). 

Iancu Guda are peste 15 ani de experiență în managementul riscului de credit. Din 2013, Guda predă cursuri de analiză financiară și finanțe corporative în calitate de lector asociat la Institutul Bancar Român. În 2018, analistul a lansat cartea „De ce eşuează companiile”. 

În timpul pandemiei, avea intervenții în timpul jurnalelor de dimineața de la Digi24. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • cea mai interesanta mutare avand in vedere profilul lui iancu guda de economist. din treaba asta, daca merge bine, guda va trage in sus pe digi, iar daca merge prost, digi il va trage in jos pe guda. pe de alta parte, daca nici cu guda, care totusi s-a invatat pe sticla si ii place, daca nici cu el nu atrage emisiunea audienta, nu vad alta sansa sa mai continue banii in miscare.

Trimite un comentariu