Skip to main content

Ca să te văd mai bine! Campanie Itsy Bitsy: spune cum le citești copiilor și câștigi premii ca să citești și mai bine

 
Ca să te văd mai bine! Campanie Itsy Bitsy: spune cum le citești copiilor și câștigi premii ca să citești și mai bine

Campanie a postului de radio pentru copii Itsy Bitsy. Ideea de bază: spune cum le citești povești copiilor și poți câștiga un premiu din partea unei companii care se ocupă cu servicii de oftalmologie.

Publicitate

În campania cu titlul "Salvează o poveste", spun cei de la Itsy Bitsy, părinții sunt invitați să scrie pe site-ul postului de radio despre modul în care reușesc să le citească povești celor mici în fiecare seară, "inspirând și alți părinți care vor să se conecteze mai mult cu cei mici".

Oficialii Itsy Bitsy:

"Studiile demonstrează că un copil căruia i s-a citit în copilărie este mai “bogat” cu 1 milion de cuvinte, de aceea noua campanie de la Itsy Bitsy FM ajută părinții să salveze aceste povești citite seară de seară, pentru cei mici. În copilărie, cel mai frumos moment de conectare zilnică a părinților cu cei mici, poate fi povestea de seară. "

Cei care se înscriu pe site pot câștiga premii de la compania Essilor România - zeci de perechi de ochelari pentru copii și pentru părinți.

De ce o o companie specializată pe oftalmologie partener?

"Ritualul de seara in care parintii citesc copiilor povesti creaza un moment valoros de intimitate in familie, dar si oportunitati de dezvoltare a limbajului copilului. Pentru parintii care simt ca oboseala ochilor este un factor care influenteaza implicarea lor in ritualul de seara specialistul in sanatatea ochilor."

Pe de altă parte, spun cei de la Itsy Bitsy, "problemele de vedere ale copiilor sunt adeseori diagnosticate tardiv, deoarece cei mici nu sunt întotdeauna capabili să descrie modificările ce apar în acest sens", iar "controalele de screening vizual pentru copii pot identifica probleme cu impact vizual major ca: strabism, ambliopie, cataractă congenitală."

"Știm că 90% din informația învățată de cei mici este absorbită cu ajutorul ochilor și că prin corectarea problemelor de vedere elevii pot obține rezultate școlare de două ori mai bune. O vedere bună poate contribui decisiv la îmbunătațirea calității vieții", declară Ionela Știrbet, director de marketing Essilor România.

Inscrierea in campanie se poate face aici: https://www.itsybitsy.ro/concursuri/salveaza-o-poveste/

Campania se derulează până la sfârșitul lunii august.

Mai multe detalii despre campanie se găsesc pe www.itsybitsy.ro și pe contul de Facebook.

 

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu