Skip to main content

EXCLUSIV. Liviu Mihaiu, la televiziunea lui Adrian Sârbu. Ce emisiune va face?

 
EXCLUSIV. Liviu Mihaiu, la televiziunea lui Adrian Sârbu. Ce emisiune va face?

Liviu Mihaiu, unul dintre fondatorii Radio Guerrilla, va reveni pe TV din toamnă. Va modera o emisiune de tip talk-show.

Publicitate

Unde îl vom vedea pe Mihaiu?

Contactat de Paginademedia.ro, Mihaiu a confirmat că va colabora din septembrie cu Aleph News, noua televiziune a lui Adrian Sârbu.

Paginademedia.ro: Din septembrie vei realiza o emisiune la Aleph News. Este adevărat?

Liviu Mihaiu: „Foarte probabil. Va fi televiziunea cu cel mai înalt nivel jurnalistic. Aşa că locul meu este predestinat...”.

Mihaiu nu este la prima colaborare cu Adrian Sârbu. În trecut, a scris la Gândul.ro, înainte ca site-ul să fie cumpărat de Radu Budeanu. În prezent, publică, din când în când, editoriale pe site-ul Mediafax.

Mihaiu moderează la Radio Guerrilla emisiunea „Asta la revista mesei, nene!” de luni până joi, în intervalul orar 13:00-14:00.

Carte de vizită:

  • 1990 - Fondator al săptămânalului „Caţavencu”
  • 2004 - Fondator al „Radio Guerrilla”
  • 2006-2008 - TVR 1 - Realizator al talk-show-ului „Între bine şi rău”
  • 2009-2011 - TVR 1 - Realizator al emsiunii „Pastila verde educaţională”
  • Fondator al asociaţiei non-guvernamentale „Salvaţi Dunărea şi Delta”

Aleph News, gata de emisie

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat, săptămâna trecută, decizia de autorizare pentru televiziunea de ştiri a lui Adrian Sârbu- Aleph News, după cum Paginademedia.ro a scris AICI, ceea ce înseamnă că poate începe emisia.

Postul de ştiri este primul lansat, dintr-o serie de trei licenţe luate de Adrian Sârbu: pentru un post de comedie, unul de business şi unul de ştiri.

Cum arată grila de programe?

Potrivit documentelor depuse la CNA, Aleph va avea în grilă, de dimineaţa până seara, Ştirile orei, Live, urmate de sport şi meteo.

În fiecare seară, de la 20.30 la 22.00, va intra Marius Tucă Show, de asemenea în direct, de luni până joi, cu o ediţie Best Of vinerea şi sâmbăta.

Duminică seara, va avea emisiune jurnalistul Ion Cristoiu. Emisiunea Gândurile lui Cristoiu se va difuza în direct, de la 20.00 la 21.00 şi în reluare de la 22.00 la 23.00.

Citeşte şi: Aleph News, postul de ştiri al lui Sârbu, poate începe emisia. A fost autorizat de CNA. Cum arată sigla?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Allex Allex
    Din câte am înțeles, și Cătălin Radu Tănase de la Pro Tv ar fi dorit în acest proiect de televiziune.
  • bossu bossu
    Asta e ala de era mana dreapta a lu vantu; salvatorul deltei dunarii. Oare de ce isi inchipui ca ar mai avea ceva de spus?
  • gabriel cristea gabriel cristea
    Cu tot respectul fata de Liviu Mihaiu, dar este CO- Fondator Radio Guerrilla si Catavencu. La proiectele sus amintite au lucrat si alti oameni. Poate rectificati.
  • Adi Adi
    Ăsta e ăla care a apărut aseară în pantaloni scurți la o emisiune în prime-time la TVR?
  • Biz Biz
    Avand in vedere concentrarea sarbu- tuca- mihaiu si plecand de la regula hoteasca impartim banii intre noi, intrebarea unui pamfletar ar fi cine e fraierul care va plati toata combinatia ca doar e clar ca sarbu nu isi va risca banii mai ales ca stie cu cine se intovaraseste..de abia de acum, devine interesant cine e clientul acestor combinatori. desigur ca sunt bani prin multinationale de muls si pe la partide, doar romanica e o tzara de tzepe..
  • Radu F Gabrea Radu F Gabrea
    Patronul de taverne sârbești Tucă (prietenul lui DIP, p-ăsta vi-l aduceți aminte?), omniprezentul Coroiu și Mihaiu, salvatorul planetei, sunt vârfurile de lance ale Aleph TV?! Personaje anacronice, joacă tare pe principii, la fel ca Shogunul scutit de datorii imense la stat. Succesuri!
  • Bizonul roman Bizonul roman
    Extrem de toxic personaj, suficient, inchipuit pastrator al unor secrete de 2 bani la care nu mai pune botu nimeni. O rusine toata gasca lu Vantu, eterni papagali
  • livia pilă livia pilă
    Ce bună părere are despre el tovărășelul asta? Este un predestinat. Un nou Mesia. Și nu se mai duce la TVR la Cristache -Sărmăluță? Nu îl mai vedem cu figura lui de copie a lui Lenin prin Dorobanților 191?
  • Omar Omar
    "Va fi televiziunea cu cel mai înalt nivel jurnalistic. Așa că locul meu este predestinat...”, spuse corifeul.
    Doamne, cum și o fi frecat nea Liviu mâinile de bucurie că pe pragul asta s a mai găsit un sponsor de care sa atârne. El, Buscu, Dinescu și alții, au băieții ăștia un miros, mai ceva că ciobanescul german. Când simt miros de euroi se dau peste cap că în povești și din gloabe răpciugoase, care emiteau doar gaz metan și panseuri de oracol din anii 80, se transforma in armăsari arabi cu spune deontologice pe ei. Și combat nene pe 10_15 mii pe luna de sar apele. Bine, audiențe mici, platitudini îngrozitoare dar cat tine, tragem de ea. Au învățat baietii de la Vantu ca ăla i a *** la bani că orice bășină merita macar 5000 de euro și aplauzele colegilor ( disperați să nu pară siderati). Problema e că la fel că la Vantu, mămăligă sârbului va exploda când va lua drumul către Poarta Alba, Rahova sau alte resorturi de lux. Și atunci nene, trebuie sa intrăm în conservare până apare un alt milionar care sa angajeze crema presei românești....

Trimite un comentariu

sus