Skip to main content

COMUNICAT. Peste 150 de specii de fluturi vii la AFI Cotroceni

 
COMUNICAT. Peste 150 de specii de fluturi vii la AFI Cotroceni

COMUNICAT. Cheamă-ţi familia şi ia-l şi pe cel mic să exploreze o lume fascinantă la expoziţia de fluturi exotici organizată la AFI Cotroceni. Sensibilitatea, gingăşia, dragostea faţă de natură, toate pot fi insuflate copiilor foarte uşor prin apropierea lor de fluturi

Publicitate

În perioada 18 – 23 august, între orele 12:00-20:00 de luni până vineri şi în weekend în intervalul 11.00 – 19.00, peste 150 de specii de fluturi vii originari din America de Sud şi Asia îşi aşteaptă vizitatorii la AFI Cotroceni.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Expoziţia este interactivă şi educativă, special concepută pentru adulţii şi copiii curioşi, iar fluturii pot fi admiraţi într-un microclimat special amenajat.

Iubitorii naturii pot să descopere la expoziţia de la Afi Cotroceni frumuseţea şi culorile complexe ale fluturilor, să fotografieze şi să filmeze aceste insecte blânde, delicate şi mereu în mişcare.

Programul evenimentului, aici: https://www.aficotroceni.ro/evenimente/fluturi-vii-2/

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus