Skip to main content

COMUNICAT. Peste 150 de specii de fluturi vii la AFI Cotroceni

 
COMUNICAT. Peste 150 de specii de fluturi vii la AFI Cotroceni

COMUNICAT. Cheamă-ți familia și ia-l și pe cel mic să exploreze o lume fascinantă la expoziția de fluturi exotici organizată la AFI Cotroceni. Sensibilitatea, gingăşia, dragostea faţă de natură, toate pot fi insuflate copiilor foarte uşor prin apropierea lor de fluturi

Publicitate

În perioada 18 – 23 august, între orele 12:00-20:00 de luni până vineri și în weekend în intervalul 11.00 – 19.00, peste 150 de specii de fluturi vii originari din America de Sud și Asia își așteaptă vizitatorii la AFI Cotroceni.

Nota Paginademedia.ro: În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Expoziția este interactivă și educativă, special concepută pentru adulții și copiii curioși, iar fluturii pot fi admirați într-un microclimat special amenajat.

Iubitorii naturii pot să descopere la expoziția de la Afi Cotroceni frumusețea și culorile complexe ale fluturilor, să fotografieze și să filmeze aceste insecte blânde, delicate și mereu în mișcare.

Programul evenimentului, aici: https://www.aficotroceni.ro/evenimente/fluturi-vii-2/

Ce este secțiunea COMUNICATE:

Secțiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar și din alte câmpuri de activitate.

În secțiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu